Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
kendin ile karıştırma bizi testsiz konuşmayız biz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az zamanım olsa o testleri gözüne sokardım merak etme sen, yada en basitinden aç youtube'u 3070 ti acer nitro 5 benchmark yaz ve gör bakalım sonuçları :D.
attım zaten intel i7 12.nesil ile victus i7 12.nesil farkı 5 bin puan fark yemiş şimdi der intel zaten kötü diye böyleler işte victusa bir iyi der bir kötü bu kadar komik ve bilgisiz :ROFLMAO: mantıkda olmadığı için intelde böyle ise demek ki bir problem var fakat mantık olmayınca böyle oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze
kendin ile karıştırma bizi testsiz konuşmayız biz.

attım zaten intel i7 12.nesil ile victus i7 12.nesil farkı 5 bin puan fark yemiş şimdi der intel zaten kötü diye böyleler işte victusa bir iyi der bir kötü bu kadar komik ve bilgisiz :ROFLMAO: mantıkda olmadığı için intelde böyle ise demek ki bir problem var fakat mantık olmayınca böyle oluyor.
Ben bu kadarınıda beklemiyordum doğrusu :D. 140 W çeken cihaz ömründen gider diyor şaka gibi :D.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ben bu kadarınıda beklemiyordum doğrusu :D. 140 W çeken cihaz ömründen gider diyor şaka gibi :D.
savunduğu markanın üst düzey diye sattığı omen 16 da ki RTX 3070 Ti 115 watt senin elinde ki cihaz 150 watt giriş seviyesi diye geçen nitro 5 den bile fark yemiş.

• Beğen

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Şu haftasonu R23 den tut Furmark testlerine kadar atıcam zamanım olursa.
çok iyi olur hocam ben de alacağım ne ile karşılaşacağıma hazır olayim victusdan yazın kurtulacağım 25 bine falan alan olur 2 överim ısınmıyor garantisi var diye satarım ne de olsa öyle pazarlanmıyomu bu cihaz :D alana Allah yardım etsin kimin ayağında patlar ise.

Şu haftasonu R23 den tut Furmark testlerine kadar atıcam zamanım olursa.
hocam işlerinizi bitirip atmanız daha doğru olur kafanız karışmasın ne ile uğraştığınızı biliyorum.

• Beğen

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
hocam R23 değil OCCT 10 dakikalık power testi atsan cpu ve gpu nun birlikte gözüktüğü birde oyun içi işlemci 60w üzeri ve gpu 110w üzeri bir test atsan yeterli. test edebilirsen cpu 85 watt da bir oyun testi sonra cpuyu 60 watta sabitleyip bir oyun testi bu kadar. yani cpuya fazla watt fazla watt işe yarıyorsa bilelim. Gpu tarafında ise 40 serileri için fayda yok test edildi defalarca işe yaramıyor varsa aksi sizde yükleyin youtuba millet görsün ben bulamadım.

Cpuda ise 60 watt ile 85 watt arası uçurum yok. r23 testinde %4 oyunlarda ise %1 etkiliyor oda işlemci kullanan oyunsa tabi onun dışındaki oyunlarda faydası yok.

Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam R'3 değil OCCT 10 dakikalık power testi atsan cpu ve gpu nun birlikte gözüktüğü birde oyun içi işlemci 60w üzeri ve gpu 110w üzeri bir test atsan yeterli.
adam atmış ya işte sen ne istiyorsun daha? video olarak mı atsın sana herif.

yediremedin herhalde kendine haksız çıkınca daha konuşuyorsun haksızsın işte daha ne inat ediyorsun?

hocam R23 değil OCCT 10 dakikalık power testi atsan cpu ve gpu nun birlikte gözüktüğü birde oyun içi işlemci 60w üzeri ve gpu 110w üzeri bir test atsan yeterli. yani ekranda fazla watt işe yarıyorsa bi faydası varsa 40 serileri için bilelim ama test edildi defalarca işe yaramıyor. Cpuda ise 60 watt ile 85 watt arası uçurum yok. r23 testinde %4 oyunlarda ise %1 etkiliyor oda işlemci kullanan oyunsa tabi onun dışındaki oyunlarda faydası yok.

bilgisayarım limitli olunca kendimi avutma şekilim:

hocam R23 değil OCCT 10 dakikalık power testi atsan cpu ve gpu nun birlikte gözüktüğü birde oyun içi işlemci 60w üzeri ve gpu 110w üzeri bir test atsan yeterli. yani ekranda fazla watt işe yarıyorsa bi faydası varsa 40 serileri için bilelim ama test edildi defalarca işe yaramıyor. Cpuda ise 60 watt ile 85 watt arası uçurum yok. r23 testinde %4 oyunlarda ise %1 etkiliyor oda işlemci kullanan oyunsa tabi onun dışındaki oyunlarda faydası yok.

Ekran görüntüsü 2024-05-10 170331.png

tabi canım çok az etki ediyor :ROFLMAO: victus 16 nın testi

Son düzenleme:

NZXT

80+ Bronze
adam atmış ya işte sen ne istiyorsun daha? video olarak mı atsın sana herif.

yediremedin herhalde kendine haksız çıkınca daha konuşuyorsun haksızsın işte daha ne inat ediyorsun?
Pc'de olsam atıcam zaten, az moladayım şuan ondan yazabiliyorum.

itenberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak
ekran kartı testi nitro 16 18 bin puan alan Nitro 16 testi.

ister iseniz rekor kıran tulpar testide var.
Test ettim ama victus'un sonucu daha serin ve 120 watt ta aynı sonucu verdi.

Ekler

• IMG_3029.jpeg
    IMG_3029.jpeg
    2.9 MB · Hit: 25
  • Ekran görüntüsü 2024-05-10 171041.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-10 171041.png
    97.5 KB · Hit: 25

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

itenberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Test ettim ama victus'un sonucu daha serin ve 120 watt ta aynı sonucu verdi.
1695584967627.png

aynı değil lowda bir sorun olmuş olmasa daha yüksek bir avg elde ederdi.

Ben ondan bahsetmiyorum aynı sıcaklıkta aynı fps değerini veriyorlar diyorum.
siz de mi başlayacaksınız hocam? önceki lere ne oldığunu gördünüz bence hiç uğraşmayın.

boşuna uğraşmayın nitro 16 ve nitro 5 ile asla denk olamaz victus 16 kazıyın bunu aklınıza arada ki fark büyük.

itenberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak
Alıntıyı görüntüle
aynı değil lowda bir sorun olmuş olmasa daha yüksek bir avg elde ederdi.

siz de mi başlayacaksınız hocam? önceki lere ne oldığunu gördünüz bence hiç uğraşmayın.
sidik yarıştırmaya gelmedim. Nitro sıvı metal sistemi sayesinde işlemcisini 100 watt kullanır ve victusu zaten geçer. Ama gpuda öyle bir fark yok aynı değerleri verecekler zaten.

Top Bottom