Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bir işlemci sabit 4.8 ghz de çalışırken 25-30W'larda sabitleniyorsa o frekansın hiçbir önemi yoktur, frekansı ve dalga boyunu ve hızını belirleyen asıl kaynak devrenin çektiği Watt'dır.
bunu anlatmaya çalışıyorum ama arkadaş inatla red ediyor bilgiyi bunu diyorum işte kafalarına gözlerine ve kulaklarına metal plaka takmışlar bilgi gelmesin diye.

NZXT

80+ Bronze
bunu anlatmaya çalışıyorum ama arkadaş inatla red ediyor bilgiyi bunu diyorum işte kafalarına gözlerine ve kulaklarına metal plaka takmışlar bilgi gelmesin diye.
Cevap vermeyeceksin ben gibi, o kendi kendini haklı sanıp dursun :D. Kısacası yanlış olan bilgilerini doğru sansın :D.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Cevap vermeyeceksin ben gibi, o kendi kendini haklı sanıp dursun :D. Kısacası yanlış olan bilgilerini doğru sansın :D.
en büyük 2 victus inceleme konusuna sahibiz en çok mesaj yazılan inceleme konusuna sahibiz en aktif inceleme konusu bizde biz daha napalım ne anlatalım millete sponsorluk alıp yapsak para kırmıştık aslında victusu 2 överdim paramı alıp kaçardım.

Ekler

• resim_2024-05-10_154932656.png
    resim_2024-05-10_154932656.png
    49 KB · Hit: 21
  • resim_2024-05-10_155207694.png
    resim_2024-05-10_155207694.png
    28.6 KB · Hit: 25
  • Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze
en büyük 2 victus inceleme konusuna sahibiz en çok mesaj yazılan inceleme konusuna sahibiz en aktif inceleme konusu bizde biz daha napalım ne anlatalım millete sponsorluk alıp yapsak para kırmıştık aslında victusu 2 överdim paramı alıp kaçardım.
Ben konuyu kapatmak istedim, başka bir foruma geçeceğim.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
  • Beğen

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
sonuc olarak victus oyunlarda yeterli olan 60 watt cpu 110 watt gpu gücü verebiliyor. burda acerdan %1 fps en fazla geri kalma riski var anlamına gelir. acer eğer oyunda 80 watt cpu 120 watt gpuya 1 saat boyunca verebiliyor ise takdir ederim ki veremez yakarsiniz bi yerini. o zaman konuyuda çok uzatmaya gerek yok. varsa total 200 watt 10 dk verdigine dair bir test atarsınız bunun fpsye etkisini gösteren testide atarsınız millette derki evet acer victusa göre çok güç veriyormuş derler konu kapanır. yoksa bi cinebench testinin peşine takılıp konu uzayıp gidecek.oyundaki Fps farkina bakılır eger bu oyun için alınacaksa. zaten 43bine 4060 acer yerine 44bine 4070 victus alirsan fps olarak aceri tokatlayacaktir.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
sonuc olarak victus oyunlarda yeterli olan 60 watt cpu 110 watt gpu gücü verebiliyor. burda acerdan %1 fps en fazla geri kalma riski var anlamına gelir. acer eğer oyunda 80 watt cpu 120 watt gpuya 1 saat boyunca verebiliyor ise takdir ederim ki veremez yakarsiniz bi yerini. o zaman konuyuda çok uzatmaya gerek yok. varsa total 200 watt 10 dk verdigine dair bir test atarsınız bunun fpsye etkisini gösteren testide atarsınız millette derki evet acer victusa göre çok güç veriyormuş derler konu kapanır. yoksa bi cinebench testinin peşine takılıp konu uzayıp gidecek.oyundaki Fps farkina bakılır eger bu oyun için alınacaksa. zaten 43bine 4060 acer yerine 44bine 4070 victus alirsan fps olarak aceri tokatlayacaktir.
https://www.trendyol.com/acer/nitro...MnKbwTTDhUqVu8_dpdNyZE4RLRHhmQNxoCb5wQAvD_BwE şu laptop ne victus bırakır ne omen topunu tokatlar komik olmuş yazdığın 44 bine victus almak hemde 65 watt limitli sonuç olarak victus limit dolu olan kalitesiz bir anakarta sahip olan boş boş sponsorluk alan kalitesiz panele sahip olan 2 tane kıytırık bakır boru ile gaming laptop soğutucağını sanan kullanıcılarını keriz yerine koyan bir laptopdur asla alınmaz hayla konuşuyorsun ya tam bir yüz yoksunusun testi attık hayla lak lak yapıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

diyorum ya yüz yoksunu diye testi attık hayla dır dır yapıyor.

NZXT

80+ Bronze
Dikkat etde victus gpudaki power limit etkisiyle 10 fpse anlık düşüp can çekişmesin, sen hp ye felan başvuru yapsana kendi dolandırıcı yöntemlerini yaymak için insan arıyorlar zaten iyi parada kazanırsın bak dene şansını.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Dikkat etde victus gpudaki power limit etkisiyle 10 fpse anlık düşüp can çekişmesin, sen hp ye felan başvuru yapsana kendi dolandırıcı yöntemlerini yaymak için insan arıyorlar zaten iyi parada kazanırsın bak dene şansını.
bırak şu yüz yoksununu hocam ya o kadar dır dır etti at testi diye test geldi hayla yazıyor rezil rüsva oldu hayla konuşuyor haksızlığını daha kaç kere kanıtlayacağız bu herifin.

• Beğen

NZXT

80+ Bronze
bırak şu yüz yoksununu hocam ya o kadar dır dır etti at testi diye test geldi hayla yazıyor rezil rüsva oldu hayla konuşuyor haksızlığını daha kaç kere kanıtlayacağız bu herifin.
Bu forumda çok cahil insanlar var, birde üyelerine saygısı olmayan bir kişi var yönetici olarak, yok buradan gitme zamanı gelmiş gel dmye kaybetmeyelim birbirimizi başka forumda işe başlayalım

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
ben verilerle konuşuyorum siz boş laf ile.. koyun testi diyorum test yok sadece laf var. o yüzden inandırıcı olmuyor eleştiriler test veri nerde sadece laf

acer bu forumdada istediğini alamadı kkimse 4070 cihaz varken ayni paraya 4060 acer almaz %3 cinebench puanı için

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
ben verilerle konuşuyorum siz boş laf ile.. koyun testi diyorum test yok sadece laf var. o yüzden inandırıcı olmuyor eleştiriler test veri nerde sadece laf
ulan şu yoruma var ya patladım konunun başından beri sadece kendi testini attın ben kaç kişinin tonla testini attım zırla dur olduğun yerde artık senin adın lekelendi seni takan olmaz artık bu forumda.

farklı testleri rüyanda attın herhalde.

• Beğen
Top Bottom