O yüzden valorantda aynı işlemci ile fark yiyor değilmi serin çalışıyormuş ha 90 derece ha 95ne bu victus düşmanlığı abi kısıtlama yese nolur ne güzel serin çalışıyor laptop ayrıca fps degerleride 4060 lı laptopda güzel ne gibi zararı var
belki ekran biraz sönük olabilir ama yeni modellerinde %100 srgb yapılmış acer nitronun ekranı küçük 15.6 inç bununki 16.1
ne alalım reis başka diğerlerin ekranı küçük veya çok daha pahalı lenovo loq nasıldır 4060 lı modeliO yüzden valorantda aynı işlemci ile fark yiyor değilmi serin çalışıyormuş ha 90 derece ha 95
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstersen anakartsal probelm yaşayan kişilerin konularını atayim.
https://techolay.net/sosyal/konu/hp...i-degisim-yapilir-mi.34412/page-2#post-407269 basit bir örnek.
15.6 ile 16.1 inch ile çok fark yok ve ekranı daha kaliteli LOQ alınabilir ama 14.nesillerde batarya sorunu geri başaldı adaptörü yetersiz masrafa girmen lazım bir tane adaptör gerek çünkü.ne alalım reis başka diğerlerin ekranı küçük veya çok daha pahalı lenovo loq nasıldır 4060 lı modeli
adaptörlede olmaz. belli bir limtielndirmesi var belliki. adaptör yetmese sürekli w dalgalnırdı fakat 45 w ı ne geçiyor ne de düşüyor.15.6 ile 16.1 inch ile çok fark yok ve ekranı daha kaliteli LOQ alınabilir ama 14.nesillerde batarya sorunu geri başaldı adaptörü yetersiz masrafa girmen lazım bir tane adaptör gerek çünkü.
gidin jarrodstech in loq incelemesini izleyin.adaptörlede olmaz. belli bir limtielndirmesi var belliki. adaptör yetmese sürekli w dalgalnırdı fakat 45 w ı ne geçiyor ne de düşüyor.
ayıptır sorması bu kimadaptörlede olmaz. belli bir limtielndirmesi var belliki. adaptör yetmese sürekli w dalgalnırdı fakat 45 w ı ne geçiyor ne de düşüyor.
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...02a38-pm-HBC00006JL7M6?magaza=Arcadia Bilişimgidin jarrodstech in loq incelemesini izleyin.
ayıptır sorması bu kim
boş boş konuşan bir şahıs . gidip millete saçma sapan önerilerde bulunuyor. sinirlendim yazdım imzayagidin jarrodstech in loq incelemesini izleyin.
ayıptır sorması bu kim
35 k var üstüne çıkamam mantıklı olan loq vitus ve acer geliyor başka yok heraldegidin jarrodstech in loq incelemesini izleyin.
ayıptır sorması bu kim
izledim ve adaptörü bilerek düşük koydukalırını hala düşünüyorum. iki donanımda yük altında kendini limitliyor. çünkü victus ile aynı adaptöre sahipler victus totalde 180 w çekerken loq 140-150 arası takılıyor.gidin jarrodstech in loq incelemesini izleyin.
ayıptır sorması bu kim
A15 lere de bakabilirsiniz dizaynı biraz saçma ama idare eder.35 k var üstüne çıkamam mantıklı olan loq vitus ve acer geliyor başka yok heralde
adaptör ile daha fazla çektirilebilir.izledim ve adaptörü bilerek düşük koydukalırını hala düşünüyorum. iki donanımda yük altında kendini limitliyor. çünkü victus ile aynı adaptöre sahipler victus totalde 180 w çekerken loq 140-150 arası takılıyor.