Victus en berbat gaming laptoplardan en iyi ofis bilgisayarından bana göre.Bunu victus hazır olarak sunuyor fakat kitli sunuyor kötü yanı o
Soğutması pek yeterli gibi durmuyor. 90 derecelerde throttle yiyor . Bu aslında paranın hakkını versin gibi bir mantikla bakmak doğru değil. İki şekilde de cihazı tam performans kullanmak var iken neden ben bu cihaza daha fazla güç cektireyim daha fazla isindariyim ve konforunu bozayim?Drop yaşamadan oynatması daha iyi paneli daha güzel sesli çalışıyor sadece soğutması yeterli güzel tam puan çekebiliyor en iyisi bu 55w kitlemem ben bana paramın hakkını versin.
Kulaklık takıyoruz zaten o sesi duymazsın bir süre sonra alışıyorsun zaten soğutması gayet yeterli olmasaydı R23 testinde bunu görürdük.Soğutması pek yeterli gibi durmuyor. 90 derecelerde throttle yiyor . Bu aslında paranın hakkını versin gibi bir mantikla bakmak doğru değil. İki şekilde de cihazı tam performans kullanmak var iken neden ben bu cihaza daha fazla güç cektireyim daha fazla isindariyim ve konforunu bozayim?
Ama yine ne gerek var? Aynı performansı daha az güç ile verirken neden daha fazla güç çekip cihazı isindirayim ? Yani gerek yokken ben bu cihazın stabil güç değerini bulmuşken neden fazla güç vereyim ? Bu işlemin benzeri masaüstünde de uygulanıyor. İşlemciye UV yapılıp frekansı arttırılıyor ve performans kaybı olmadan sıcaklıklari düşürüyor.Kulaklık takıyoruz zaten o sesi duymazsın bir süre sonra alışıyorsun zaten soğutması gayet yeterli olmasaydı R23 testinde bunu görürdük.
Mesaj otomatik birleştirildi:
90 dereceleri görür throttle yemesi için 97 dereceyi görmesi lazım bunuda saatlik oyunlarda görebilir.
Aynı performansı mı veriyor? Fps düşüşlerini görüyoruz.Ama yine ne gerek var? Aynı performansı daha az güç ile verirken neden daha fazla güç çekip cihazı isindirayim ? Yani gerek yokken ben bu cihazın stabil güç değerini bulmuşken neden fazla güç vereyim ? Bu işlemin benzeri masaüstünde de uygulanıyor. İşlemciye UV yapılıp frekansı arttırılıyor ve performans kaybı olmadan sıcaklıklari düşürüyor.
Biraz anakart kalitesi devreye girmiş FPS drop fazla yok ama dikkat edin 300-400 lerden 150 lere kadar düşüşler olabiliyor valorantda 55 limitlide oyun konforumu bozar benim 400 den 200 e düşmesi bile benim için sorundur.baktığımızda pekte bir fps kaybı yok gibi hatta bazı yerlerde daha iyi performans var gibi
valorant gibi bir oyunda fpsin birden düşmesi normal bir durum. rekabetçi oyun sürekli birileri spawn oluyor ve pekte optimize bir oyun değil. 400 den 200 lere düşmesi valorant ,cs2 için çok normal durumlar.Biraz anakart kalitesi devreye girmiş FPS drop fazla yok ama dikkat edin 300-400 lerden 150 lere kadar düşüşler olabiliyor valorantda 55 limitlide oyun konforumu bozar benim 400 den 200 e düşmesi bile benim için sorundur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Limitsiz bilgiayar iyi bilgisayardır.
Limitsizde bu durumlar daha az bunu kast ediyorum %1 lik ler de de çok oynama yok.valorant gibi bir oyunda fpsin birden düşmesi normal bir durum. rekabetçi oyun sürekli birileri spawn oluyor ve pekte optimize bir oyun değil. 400 den 200 lere düşmesi valorant ,cs2 için çok normal durumlar.
aslinda cihazın soğutması yetersiz kalırsa daha kötü oluyor. thermal yediği anda fps drop giriyor. nitro 16 gibi cihazlarda pek sorun teşkil etmez ama bu cihaz throotle yiyeceği için fps drop yaşatacaktır limitsiz hali ile.Limitsizde bu durumlar daha az bunu kast ediyorum %1 lik ler de de çok oynama yok.
Soğutma sisteminde fazla fark yok.aslinda cihazın soğutması yetersiz kalırsa daha kötü oluyor. thermal yediği anda fps drop giriyor. nitro 16 gibi cihazlarda pek sorun teşkil etmez ama bu cihaz throotle yiyeceği için fps drop yaşatacaktır limitsiz hali ile.
sıvı metal yeterlidir benceSoğutma sisteminde fazla fark yok.