Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Bunu victus hazır olarak sunuyor fakat kitli sunuyor kötü yanı o

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bunu victus hazır olarak sunuyor fakat kitli sunuyor kötü yanı o
Victus en berbat gaming laptoplardan en iyi ofis bilgisayarından bana göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sessiz gaming laptop olmaz sıcak çalışır gaming laptop tabi 100 derece falan değil 95 leri bile görebilir ama performans verir.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Drop yaşamadan oynatması daha iyi paneli daha güzel sesli çalışıyor sadece soğutması yeterli güzel tam puan çekebiliyor en iyisi bu 55w kitlemem ben bana paramın hakkını versin.
Soğutması pek yeterli gibi durmuyor. 90 derecelerde throttle yiyor . Bu aslında paranın hakkını versin gibi bir mantikla bakmak doğru değil. İki şekilde de cihazı tam performans kullanmak var iken neden ben bu cihaza daha fazla güç cektireyim daha fazla isindariyim ve konforunu bozayim?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Soğutması pek yeterli gibi durmuyor. 90 derecelerde throttle yiyor . Bu aslında paranın hakkını versin gibi bir mantikla bakmak doğru değil. İki şekilde de cihazı tam performans kullanmak var iken neden ben bu cihaza daha fazla güç cektireyim daha fazla isindariyim ve konforunu bozayim?
Kulaklık takıyoruz zaten o sesi duymazsın bir süre sonra alışıyorsun zaten soğutması gayet yeterli olmasaydı R23 testinde bunu görürdük.

90 dereceleri görür throttle yemesi için 97 dereceyi görmesi lazım bunuda saatlik oyunlarda görebilir.

İntellerde thermal throttle takılmaz saçma olur çünkü zaten yiyene kadar güç çekiyor.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Kulaklık takıyoruz zaten o sesi duymazsın bir süre sonra alışıyorsun zaten soğutması gayet yeterli olmasaydı R23 testinde bunu görürdük.

90 dereceleri görür throttle yemesi için 97 dereceyi görmesi lazım bunuda saatlik oyunlarda görebilir.
Ama yine ne gerek var? Aynı performansı daha az güç ile verirken neden daha fazla güç çekip cihazı isindirayim ? Yani gerek yokken ben bu cihazın stabil güç değerini bulmuşken neden fazla güç vereyim ? Bu işlemin benzeri masaüstünde de uygulanıyor. İşlemciye UV yapılıp frekansı arttırılıyor ve performans kaybı olmadan sıcaklıklari düşürüyor.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ama yine ne gerek var? Aynı performansı daha az güç ile verirken neden daha fazla güç çekip cihazı isindirayim ? Yani gerek yokken ben bu cihazın stabil güç değerini bulmuşken neden fazla güç vereyim ? Bu işlemin benzeri masaüstünde de uygulanıyor. İşlemciye UV yapılıp frekansı arttırılıyor ve performans kaybı olmadan sıcaklıklari düşürüyor.
Aynı performansı mı veriyor? Fps düşüşlerini görüyoruz.

Daha iyi performans veriyor hemde i5 14500HX öyle bir limitlenmiş ki i7 12700H a yetişemiyor.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
baktığımızda pekte bir fps kaybı yok gibi hatta bazı yerlerde daha iyi performans var gibi

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
baktığımızda pekte bir fps kaybı yok gibi hatta bazı yerlerde daha iyi performans var gibi
Biraz anakart kalitesi devreye girmiş FPS drop fazla yok ama dikkat edin 300-400 lerden 150 lere kadar düşüşler olabiliyor valorantda 55 limitlide oyun konforumu bozar benim 400 den 200 e düşmesi bile benim için sorundur.

Limitsiz bilgiayar iyi bilgisayardır.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Biraz anakart kalitesi devreye girmiş FPS drop fazla yok ama dikkat edin 300-400 lerden 150 lere kadar düşüşler olabiliyor valorantda 55 limitlide oyun konforumu bozar benim 400 den 200 e düşmesi bile benim için sorundur.

Limitsiz bilgiayar iyi bilgisayardır.
valorant gibi bir oyunda fpsin birden düşmesi normal bir durum. rekabetçi oyun sürekli birileri spawn oluyor ve pekte optimize bir oyun değil. 400 den 200 lere düşmesi valorant ,cs2 için çok normal durumlar.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
valorant gibi bir oyunda fpsin birden düşmesi normal bir durum. rekabetçi oyun sürekli birileri spawn oluyor ve pekte optimize bir oyun değil. 400 den 200 lere düşmesi valorant ,cs2 için çok normal durumlar.
Limitsizde bu durumlar daha az bunu kast ediyorum %1 lik ler de de çok oynama yok.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Limitsizde bu durumlar daha az bunu kast ediyorum %1 lik ler de de çok oynama yok.
aslinda cihazın soğutması yetersiz kalırsa daha kötü oluyor. thermal yediği anda fps drop giriyor. nitro 16 gibi cihazlarda pek sorun teşkil etmez ama bu cihaz throotle yiyeceği için fps drop yaşatacaktır limitsiz hali ile.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
aslinda cihazın soğutması yetersiz kalırsa daha kötü oluyor. thermal yediği anda fps drop giriyor. nitro 16 gibi cihazlarda pek sorun teşkil etmez ama bu cihaz throotle yiyeceği için fps drop yaşatacaktır limitsiz hali ile.
Soğutma sisteminde fazla fark yok.

Top Bottom