zaten söyledim. bu fiyatlarda soğutma pek mümkün değil ve limitle kurtarıyor. pazarlama stratejisideİyi değil soğutması limit kurtarıyor Pavilion Gaming dan beri böyle HP.
zaten söyledim. bu fiyatlarda soğutma pek mümkün değil ve limitle kurtarıyor. pazarlama stratejisideİyi değil soğutması limit kurtarıyor Pavilion Gaming dan beri böyle HP.
14.nesillere karşı yetersiz anakart var loqlarda bunu bir köşeye yazalım https://www.google.com/amp/s/www.te...-cs2-fps-duesuekluegue-ve-drop.3249709/?amp=1 sende bunu bir köşeye yaz.Limitsiz loqlarin durumu,anakart arızası,seversin kaliteli anakartı ruffian bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Insanlar kendi elleriyle limitliyolar anakartlari yanmasın diye
Şuna bakda öyle yol al sen mi mühendissin ?Bu linki 2. atışın aç oku demişim okumamışsın,hayla yazan adamın okumaya hevesli olmadığı belli zaten,elk müh.adama gücün nasıl iletildiğini anlatma çaban takdire değer.Ben bu konuda görevimi tamamladım.incelememi de yazdım buraya da atıyorum, artık okuyan okur kararını verir ben elimden geleni yaptım.hadi eyvallah
İnceleme - Hp Victus16 14700hx rtx4060 Kullanıcı Deneyimi(4.ay editi Ptm7950 uyguladım.)(ilk mesaj güncel)
2 hafta önce 37bine aldığım r1067nt kodlu victus 16 14700hx rtx4060 kullanıcı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. -Cihazın artıları -14700hx işlemci bu cihazın en büyük artısı 8x2 performans 12 verimlilik çekirdeğine 33 mb l3 önbelleğine sahip. -Dengeli modda 55watt performans modda 90w pl1...forum.donanimarsivi.com
ohoo sen gelmeyince forumu dize getirdim victus 16 öneren fazla kalmadı soranlar kaldı sadece önerenler de bana kinli zaten.Bayadır girmiyodum foruma, 14.nesil de bile başaramamış demek hp, her zamanki beceriksizliği bende zamanında konu açmıştımda sildim sonradan burdaki cahil kitleye bir şey anlatamayacağımı fark edince.
Aferim sana, ben yokken adam etmişsin buraları. Benim zamanım olsaydı yine girerdimde hiç vaktim olmadı ve bura için uğraşmaya değmezdi.ohoo sen gelmeyince forumu dize getirdim victus 16 öneren fazla kalmadı soranlar kaldı sadece önerenler de bana kinli zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
en büyük inceleme konusu oldu.