Ben anlamadımki mühendislere özel üretim victus mu yaptırttın senTek slot olanlar alınmaz,sen aldıysan senin sorunun,benimki çift slot
Mesaj otomatik birleştirildi:
Avrupadaki de aynı panel git öttür
Ben anlamadımki mühendislere özel üretim victus mu yaptırttın senTek slot olanlar alınmaz,sen aldıysan senin sorunun,benimki çift slot
Avrupadaki de aynı panel git öttür
Merakla bekliyorumŞansına ilk ayları güzel geçer 1 yılda söver sayar iyi izle
Bende bekliyorum bana öyle oldu abra bile ilk aylarını güzel geçiriyor.Merakla bekliyorum
Hp ovenOmeni öttürdüler zaten artık victus alan çok kalmadı.
hp victus alınmaz baan kalırsa nvidia kartlı kötü oluyorlar usta amd kartlıda bi model var ben ucuza almıştım 1 yıl önce 7 gğn sonra tam bi yıl oluyor kasma vb. şeyler bende halen yok çok şükür1.ayını tamamlamayan cihazda drop sorunu çıkmış demek ki şansına kötü cihaz gelmiş erkenden drop sorunları başlamış her zaman iyi cihaz gelecek diye bir şey olmadığı için victusa çok söver sayarız daha.
Bende bekliyorum bana öyle oldu abra bile ilk aylarını güzel geçiriyor.
2010 daki ürünleri ile kıyaslamak doğru değil. bu hayla iyi olduğu anlamına gelmez fakat 2010da kötü diye 2024de de kötü olacağı anlamına gelmez. eğer o hesabla gidersen şu anda amd ekran kartları hala sorunluydu değilmi?hp şaşırtmıyor, 2010 da ilk kez kendime hp almıştım. 100 dercede çalışıyordu, kasa yamultmuştu.
Hala sorunsuzdu olacak o çünkü eski AMD ler güzeldi HD5570 kullandım.2010 daki ürünleri ile kıyaslamak doğru değil. bu hayla iyi olduğu anlamına gelmez fakat 2010da kötü diye 2024de de kötü olacağı anlamına gelmez. eğer o hesabla gidersen şu anda amd ekran kartları hala sorunluydu değilmi?
şuan altına yazdığım konuya göre hala sorunlu, sorununu çözmek için farklı yollara gitmişler.2010 daki ürünleri ile kıyaslamak doğru değil. bu hayla iyi olduğu anlamına gelmez fakat 2010da kötü diye 2024de de kötü olacağı anlamına gelmez. eğer o hesabla gidersen şu anda amd ekran kartları hala sorunluydu değilmi?
evet ama işe yarıyormu yarıyor. bu fiyatlarda iyi soğutma pek mümkün değilşuan altına yazdığım konuya göre hala sorunlu, sorununu çözmek için farklı yollara gitmişler.