Neler Yeni

Victus laptop alacaklar dikkat!!!

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Knk başka bir sorun çıksa ve suçu buna atsa sıkıntı. Ben yine tekrar aricam. Belki o elemanın hatası. Bana garanti bozulmaz dese de içim rahat etse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru
hp yükseltme ile bozulmayacağını dolaylı yoldan söyledi birine malum forumda. Kurduğu cümleden anladığım kadarıyla kullanıcı bozmaz ise sorun yok.

YazılımKafa

80+ Silver
yaptığını anlamaz ben olsam 2tb takmıştım bile ama garanti olsun dersen harici bir şekilde 1tb disk bağlayarak kullanabilirsin
Garantide sorun yaşamayacağımı anlasam bende takarım. Harici olarak Samsung t7 var bende. Ama hariciler yavaş kalıyor. Kullanasım gelmiyor

YazılımKafa

80+ Silver
hp yükseltme ile bozulmayacağını dolaylı yoldan söyledi birine malum forumda. Kurduğu cümleden anladığım kadarıyla kullanıcı bozmaz ise sorun yok.
Eyvallah dostum. Baya ilgilendin sağol. Bende senin gibi düşünüyorum. Bozulmasına zaten ihtimal bile vermiyorum. Maksat adamlar kendi ağzıyla sıkıntı olmaz desin ki yarın öbür gün kanıtım olsun. Çünkü müşteri hizmetleri ile konuşulan her şey kayıt oluyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Garantide sorun yaşamayacağımı anlasam bende takarım. Harici olarak Samsung t7 var bende. Ama hariciler yavaş kalıyor. Kullanasım gelmiyor
Bir saniye. Harici mi bağlamayı düşünüyorsunuz? dahili olarak bağlamaktan bahsedildiğini zannediyordum. usbye usb öldürücü denilen usblerden takmadığınız sürece bir şey olmaz teorik olarak. Ek olarak voltaj yetmez ise çalışmaz diye düşünüyorum.

YazılımKafa

80+ Silver
Bir saniye. Harici mi bağlamayı düşünüyorsunuz? dahili olarak bağlamaktan bahsedildiğini zannediyordum. usbye usb öldürücü denilen usblerden takmadığınız sürece bir şey olmaz teorik olarak. Ek olarak voltaj yetmez ise çalışmaz diye düşünüyorum.
Dahiliden bahsediyorum dostum. Bi arkadaş dahili tak yazmış ona cevap verdim

ConquerorXIV

80+ Gold
harici olarak m2 ssd kullan hdd kullanma zaten

YazılımKafa

80+ Silver

ConquerorXIV

80+ Gold

YazılımKafa

80+ Silver

ConquerorXIV

80+ Gold
Top Bottom