Victus laptop alacaklar dikkat!!!

Knk başka bir sorun çıksa ve suçu buna atsa sıkıntı. Ben yine tekrar aricam. Belki o elemanın hatası. Bana garanti bozulmaz dese de içim rahat etse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru
hp yükseltme ile bozulmayacağını dolaylı yoldan söyledi birine malum forumda. Kurduğu cümleden anladığım kadarıyla kullanıcı bozmaz ise sorun yok.

yaptığını anlamaz ben olsam 2tb takmıştım bile ama garanti olsun dersen harici bir şekilde 1tb disk bağlayarak kullanabilirsin
Garantide sorun yaşamayacağımı anlasam bende takarım. Harici olarak Samsung t7 var bende. Ama hariciler yavaş kalıyor. Kullanasım gelmiyor

hp yükseltme ile bozulmayacağını dolaylı yoldan söyledi birine malum forumda. Kurduğu cümleden anladığım kadarıyla kullanıcı bozmaz ise sorun yok.
Eyvallah dostum. Baya ilgilendin sağol. Bende senin gibi düşünüyorum. Bozulmasına zaten ihtimal bile vermiyorum. Maksat adamlar kendi ağzıyla sıkıntı olmaz desin ki yarın öbür gün kanıtım olsun. Çünkü müşteri hizmetleri ile konuşulan her şey kayıt oluyor.

Garantide sorun yaşamayacağımı anlasam bende takarım. Harici olarak Samsung t7 var bende. Ama hariciler yavaş kalıyor. Kullanasım gelmiyor
Bir saniye. Harici mi bağlamayı düşünüyorsunuz? dahili olarak bağlamaktan bahsedildiğini zannediyordum. usbye usb öldürücü denilen usblerden takmadığınız sürece bir şey olmaz teorik olarak. Ek olarak voltaj yetmez ise çalışmaz diye düşünüyorum.

Bir saniye. Harici mi bağlamayı düşünüyorsunuz? dahili olarak bağlamaktan bahsedildiğini zannediyordum. usbye usb öldürücü denilen usblerden takmadığınız sürece bir şey olmaz teorik olarak. Ek olarak voltaj yetmez ise çalışmaz diye düşünüyorum.
Dahiliden bahsediyorum dostum. Bi arkadaş dahili tak yazmış ona cevap verdim

harici olarak m2 ssd kullan hdd kullanma zaten

HP destekteki arkadaş sallamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,298
Üyeler
190,724
Son üye
dogancandogan
Geri