Neler Yeni

Victus laptopun yük altındaki sıcaklık değerleri nasıl olmalı?

oflee61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan Akyazıcı
HP Victus model laptopum var. RDR2 oynarken ekran kartı sıcaklık değerleri 80-85 derece arasında gidip geliyor. Normal midir? Sadece rdr2 de değil ets2, assetto corsa, gta5 ve cyberpunk 2077 de de 80-85 derece arasında. Çoğunu en yüksekte oynuyorum.

Bünyamina

80+ Platinum
HP Victus model laptopum var. RDR2 oynarken ekran kartı sıcaklık değerleri 80-85 derece arasında gidip geliyor. Normal midir? Sadece rdr2 de değil ets2, assetto corsa, gta5 ve cyberpunk 2077 de de 80-85 derece arasında. Çoğunu en yüksekte oynuyorum.
o derecelerin hepsi o laptop için normal değerler aklına takılmasın

şahin doğan

80+ Platinum
Ekran kartına göre bir tık yüksek. 70-75 oluyor genelde ekran kartları.

Phanzox

80+ Silver
Normal hatta bir nebze iyi bile sayılabilir laptop ve oynadığın oyunlara göre.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
ismail
Cpu genel olarak 90'ı görüp frekans kısar.Victus'a özgü değil tüm gaming laptopların kronik sorunu denilebilir.Alan dar olup güç fazla olunca soğutma yetersiz kalıyor her zaman...

Phanzox

80+ Silver
Bilgisayara bir şey olur diye korkuyorum ekran kartım yanmaz değil mi ?
Ne yanması millet 95-100 derce ile oynuyor laptoplarda bir şey olmuyor sizin değerler normal.

oflee61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan Akyazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cpu genel olarak 90'ı görüp frekans kısar.Victus'a özgü değil tüm gaming laptopların kronik sorunu denilebilir.Alan dar olup güç fazla olunca soğutma yetersiz kalıyor her zaman...
CPU 90 lara pek çıkmıyor i7 13700H var ama ekran kartım biraz yüksek geliyor bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yanması millet 95-100 derce ile oynuyor laptoplarda bir şey olmuyor sizin değerler normal.
Teşekkürler. Soğutucuya gerek var mı ve soğutucuyla oynasam bilgisayarın ömrü uzar mı?

Bünyamina

80+ Platinum
Bilgisayara bir şey olur diye korkuyorum ekran kartım yanmaz değil mi ?
Yanlış hatırlamıyorum 105 dereceye kadar sorun olmayacağını sitesinde belirtiyor
ben sobalı odada 100 derecede kullanıyordum hatırladığım kadarıyla :D

Phanzox

80+ Silver
Teşekkürler. Soğutucuya gerek var mı ve soğutucuyla oynasam bilgisayarın ömrü uzar mı?
Pek gerek yok gibi ancak güzel bir tane alınsa (eğer bütçeyi zorlamıyorsa) iyi olur. Ayrıca yılda bir bakım yapmayı unutmayın en kötü hp'nin servisine yollayın onlar bakımını yaparlar.

oflee61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan Akyazıcı
Pek gerek yok gibi ancak güzel bir tane alınsa (eğer bütçeyi zorlamıyorsa) iyi olur. Ayrıca yılda bir bakım yapmayı unutmayın en kötü hp'nin servisine yollayın onlar bakımını yaparlar.
Kasayı açmaya çalıştım ama uygun tornavidayı bulamadım. Vidaların ucu bozulur diye korkuyorum.

Elimde bu soğutucu var iş yapar mı?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
CPU 90 lara pek çıkmıyor i7 13700H var ama ekran kartım biraz yüksek geliyor bana.

Soğutucu kesinlikle lazım kardeşim. 200-300 liralık bir sogutucu yeter. Ayakları olan bir soğutucu al kesinlikle. 85 dereceler soğutucuyla ortalama 75 lere iner

Top Bottom