Edit işleri karma karışık ben telefondan basitçe arkadaş ortamında izlemelik derleme yapıyorum pc için bilgim yok biliyorum konu dışıArkadaşlar, movavi, camtasia ve Adobe primer pro gibi bir video düzenleme programı yapmak istiyorum! Fakat Nasıl Yapabilirim bir fikriniz var mı? Ve c# programlama dili ile yapabilir miyim sizce?
Hocam maruz görün o spolier olayı nasılAynen, bana şurdan bir touch blue versene.
Şaka bir yana burda öğrenebileceğin bir şey değil. Çok karmaşık. İstesen bile tek kişi değil ekibe ihtiyacın var. Hem ne amaçla yapmak istiyorusun?
Aynen, bana şurdan bir touch blue versene.
Şaka bir yana burda öğrenebileceğin bir şey değil. Çok karmaşık. İstesen bile tek kişi değil ekibe ihtiyacın var. Hem ne amaçla yapmak istiyorusun?
Lisansı’nı alıp satış yapmak istiyorum.Edit işleri karma karışık ben telefondan basitçe arkadaş ortamında izlemelik derleme yapıyorum pc için bilgim yok biliyorum konu dışı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam maruz görün o spolier olayı nasıl![]()
Dediğiğim gibi basit bir şey değil. Hele ki piyasa değeri elde etmek istiyorsanız iyi bir şeyler çıkartmalısınız. Tek kişiysen asla olmaz. Ekibin olmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lisansı’nı alıp satış yapmak istiyorum.