Video Editleme Programı Nasıl Yapılır?

Gjhnffkfv

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar, movavi, camtasia ve Adobe primer pro gibi bir video düzenleme programı yapmak istiyorum! Fakat Nasıl Yapabilirim bir fikriniz var mı? Ve c# programlama dili ile yapabilir miyim sizce?

Aynen, bana şurdan bir touch blue versene.

Şaka bir yana burda öğrenebileceğin bir şey değil. Çok karmaşık. İstesen bile tek kişi değil ekibe ihtiyacın var. Hem ne amaçla yapmak istiyorusun?

Arkadaşlar, movavi, camtasia ve Adobe primer pro gibi bir video düzenleme programı yapmak istiyorum! Fakat Nasıl Yapabilirim bir fikriniz var mı? Ve c# programlama dili ile yapabilir miyim sizce?
Edit işleri karma karışık ben telefondan basitçe arkadaş ortamında izlemelik derleme yapıyorum pc için bilgim yok biliyorum konu dışı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şaka bir yana burda öğrenebileceğin bir şey değil. Çok karmaşık. İstesen bile tek kişi değil ekibe ihtiyacın var. Hem ne amaçla yapmak istiyorusun?
Hocam maruz görün o spolier olayı nasıl :D

Edit işleri karma karışık ben telefondan basitçe arkadaş ortamında izlemelik derleme yapıyorum pc için bilgim yok biliyorum konu dışı

Hocam maruz görün o spolier olayı nasıl :D
Lisansı’nı alıp satış yapmak istiyorum.

Lisansı’nı alıp satış yapmak istiyorum.
Dediğiğim gibi basit bir şey değil. Hele ki piyasa değeri elde etmek istiyorsanız iyi bir şeyler çıkartmalısınız. Tek kişiysen asla olmaz. Ekibin olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,932
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri