Neler Yeni

Video Hakkındaki düşünce ve endişeleriniz

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
malum videoyu bugün izlemeyen yoktur diye tahmin ediyorum içinizde ne düşündüğünü merak ediyorum insanların bu kadar rahat cinayet işlenmesi hakkında

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-30 011214.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-30 011214.png
    2.2 MB · Hit: 51

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Esenyurt için sıradan bizim için olağan bir olay, artık normal geliyor.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Adamlar korkmadan cinayet işleyebiliyor, kanunlardan ve alacakları cezalardan korkmuyorlar.

Devletin 3 görevi var. Güvenliği sağlamak, adaleti sağlamak, düzeni sağlamak. Ben kendimi güvende hissetmiyorum, adaletin olduğuna inanmıyorum, bir düzenin olduğunu görmüyorum.

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Kimse kusura bakmasın ama isteyen banlasın belinde silah bıçak olan tiplerin hepsi aynı %90 ı doğulu adam köyde dağda yaptığını geliyor şehirde yapıyor. Bütün doğu kökenli halkımızı suçlamıyorum sadece böyle olanların çoğu doğulu diyorum

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

-nisay

80+ Bronze
Olayı bilmiyorsun ki. Tabii ki doğru değil ama direkt yorum yapmak doğru değil. Ve ilk silah çeken adam da kasiyerde duran adam. Keşke yaşanmasaydı.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
içler acısı. olayın arkasında ne olduğunu biliyor musun dostum?
gelenler tekeldeki çocuğun babasını çağırmasını istiyolar çocuk da olayı sorgularken dövmeye başlıyolar çocuk masanın altından silahı çekince de 2 kişiyi öldürüyolar diğeri de ağır yaralı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olayı bilmiyorsun ki. Tabii ki doğru değil ama direkt yorum yapmak doğru değil. Ve ilk silah çeken adam da kasiyerde duran adam. Keşke yaşanmasaydı.
kankam kasadaki adam silah çekmesin de ne yapsın 4 kişi adamın dükkanına girip dövmeye başlarsan doğal olarak silah çeker tabii ki ayrıca olayı bilip bilmemem önemli değil 2 insan ölmüş yorum yapmiyim de ne yapiyim

Saintes Maries

80+ Bronze
gelenler tekeldeki çocuğun babasını çağırmasını istiyolar çocuk da olayı sorgularken dövmeye başlıyolar çocuk masanın altından silahı çekince de 2 kişiyi öldürüyolar diğeri de ağır yaralı
çocuk silaha davrandıysa sıkması daha doğru olurdu. öyle yapsaydı belki şuan hayatta olurdu.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kimse kusura bakmasın ama isteyen banlasın belinde silah bıçak olan tiplerin hepsi aynı %90 ı doğulu adam köyde dağda yaptığını geliyor şehirde yapıyor. Bütün doğu kökenli halkımızı suçlamıyorum sadece böyle olanların çoğu doğulu diyorum
Özellikle güneydoğu

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bireysel silahlanma kendimizi koruyacağız DİMİ

Rulep

80+ Gold
yazık olmuş keşke ayağına yerine kafasına sıksaymış ölen ve ağır yaralanan arkadaşlara üzüldüm

Son düzenleme:
Top Bottom