ben izlemedımn izlemeyen yoktur
gelenler tekeldeki çocuğun babasını çağırmasını istiyolar çocuk da olayı sorgularken dövmeye başlıyolar çocuk masanın altından silahı çekince de 2 kişiyi öldürüyolar diğeri de ağır yaralıiçler acısı. olayın arkasında ne olduğunu biliyor musun dostum?
kankam kasadaki adam silah çekmesin de ne yapsın 4 kişi adamın dükkanına girip dövmeye başlarsan doğal olarak silah çeker tabii ki ayrıca olayı bilip bilmemem önemli değil 2 insan ölmüş yorum yapmiyim de ne yapiyimOlayı bilmiyorsun ki. Tabii ki doğru değil ama direkt yorum yapmak doğru değil. Ve ilk silah çeken adam da kasiyerde duran adam. Keşke yaşanmasaydı.
çocuk silaha davrandıysa sıkması daha doğru olurdu. öyle yapsaydı belki şuan hayatta olurdu.gelenler tekeldeki çocuğun babasını çağırmasını istiyolar çocuk da olayı sorgularken dövmeye başlıyolar çocuk masanın altından silahı çekince de 2 kişiyi öldürüyolar diğeri de ağır yaralı
Özellikle güneydoğuKimse kusura bakmasın ama isteyen banlasın belinde silah bıçak olan tiplerin hepsi aynı %90 ı doğulu adam köyde dağda yaptığını geliyor şehirde yapıyor. Bütün doğu kökenli halkımızı suçlamıyorum sadece böyle olanların çoğu doğulu diyorum