Video sıkıştırma uygulaması önerisi

ali_tr

80+
Reaksiyon skoru
18
Görüntü kalitesini bozmadan (video bulanık olmasın, 480p ve üzeri gibi net olsun yeter) videoları olabildiğince iyi sıkıştıran ve mümkünse sıkıştırma işlemini hızlı yapan bir uygulamaya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Kısaca aranan özellikler:
+Video kalitesini bozmama (videonun bulanık olmaması)
+İyi sıkıştırma
+Hızlı sıkıştırma

Görüntü kalitesini bozmadan (video bulanık olmasın, 480p ve üzeri gibi net olsun yeter) videoları olabildiğince iyi sıkıştıran ve mümkünse sıkıştırma işlemini hızlı yapan bir uygulamaya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Kısaca aranan özellikler:
+Video kalitesini bozmama (videonun bulanık olmaması)
+İyi sıkıştırma
+Hızlı sıkıştırma
android mi pc mi?
android ise hem video hem fotoğraf için uygulamalarım var

panda video compressor
photo compressor puma
bu uygulamalarda görüntüyü sıkıştırdığın zaman çok zorlasan bile fotoğraf ancak bozuluyor sağlam sıkıştırıyor

başka uygulamalar istersen söyle tavsiye veririm
Hocam panda uygulamasını kullandım. Ama yavaş geldi. Video boyutu yüksek olduğu için. Daha iyi bildiğiniz uygulama var mı? Pahalı olmaması şartıyla ücretli uygulama da olur (abonelik şekline olmasın ama).

Hocam panda uygulamasını kullandım. Ama yavaş geldi. Video boyutu yüksek olduğu için. Daha iyi bildiğiniz uygulama var mı? Pahalı olmaması şartıyla ücretli uygulama da olur (abonelik şekline olmasın ama).
yok maalesef. bazı video editleme uygulamaları var örnek capcut internete pro sürümü kırılmış bir şekilde indire bilirsin tabi hepsi eski sürüm yeni sürümleri bulmak zor ve riskli telefona virüs girme ihtimalide var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,623
Üyeler
192,432
Son üye
-Aspect
Geri