videonun sesi vardı dinlediğimde fakat ayardan kastın ne gibi bir şeyDemek ki kaydedicin sesi almamış. Ayarlarını gönderirsen yardımcı olabiliriz.
Dinlediğinde sesi varsa kaydedicinde hata yoktur. Hangi düzenleme yazılımlarını kullandın?videonun sesi vardı dinlediğimde fakat ayardan kastın ne gibi bir şey
vegas pro 14 movavi bandicutDinlediğinde sesi varsa kaydedicinde hata yoktur. Hangi düzenleme yazılımlarını kullandın?
onu nasıl yapıcaz ve mümkünse movaviden olabilirmiVegas pro'nun böyle bir sıkıntı çıkarması mümkün değil. Belki de sesi yanlış kanala verdiğin için edit'de duyulmuyordur.
fastone diye bir şey videoyu ben çekmedim ablamın konu anlatması lazım da yarına yetiştirmesi gerek baştan çekemezHangi programla kaydettin?
Öyle bir yazılım bulamadım ama onun ayarlarından ses kısmı varsa atabilirsin.fastone diye bir şey videoyu ben çekmedim ablamın konu anlatması lazım da yarına yetiştirmesi gerek baştan çekemez
ona bakmaya giderken ablam yenisini çekiyo şuanÖyle bir yazılım bulamadım ama onun ayarlarından ses kısmı varsa atabilirsin.
Keşke önceden kontrol etseydin. Belki hata vardır, o zaman yine aynısı olacak.ona bakmaya giderken ablam yenisini çekiyo şuan![]()