Yardım ViewSonic va2223-h almayın

TheBuluts

80+
Reaksiyon skoru
138
Arkadaşlar merhaba viewsonic va2223-h monitör aldım ilk aldığımda ölü pixel çıktı siyah nokta çıktı bu 2. Alışım ve aynı sorun bunda da çıktı benden kaynaklı olamaz bence sizin bu monitör hakkında fikriniz var mı ürün daha dün evime geldi bugün kullanırken fark ettim
IMG_20200507_171307-1200x1600.webp

Arkadaşlar merhaba viewsonic va2223-h monitör aldım ilk aldığımda ölü pixel çıktı siyah nokta çıktı bu 2. Alışım ve aynı sorun bunda da çıktı benden kaynaklı olamaz bence sizin bu monitör hakkında fikriniz var mı ürün daha dün evime geldi bugün kullanırken fark ettim Alıntıyı görüntüle
Direk iade et

İade için yok garantiye gidin vs vs yarın gidicez mecbur garantiye iade belgesi vericekler onu alıp iade edicez bir daha da viewsonic almam akıllandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade için yok garantiye gidin vs vs yarın gidicez mecbur garantiye iade belgesi vericekler onu alıp iade edicez bir daha da viewsonic almam akıllandım
600tş cıvarı monitör önerirseniz de iyi olur max 620 felan işte o cıvar

Valla kardeşim dolar göklere doğru gittikçe o fiyata biraz zor. Yazın sistem toplama planları yapıyordum ama doların iflah olacağı yok gibi

öyle şey olmaz direk sen haklısın bu durumda onlara kalırsa süründürürler sen tüketici hakem heyetine veya direk tüketici haklarına başvur paranı paşa paşa iade edicekler faturan ve garanti belgen varsa sıkıntı olmaz

öyle şey olmaz direk sen haklısın bu durumda onlara kalırsa süründürürler sen tüketici hakem heyetine veya direk tüketici haklarına başvur paranı paşa paşa iade edicekler faturan ve garanti belgen varsa sıkıntı olmaz
Her şey tam daha dün geldi yarın garantiye gidip gösterip iadesini isteyeceğiz

farklı bir marka, model monitörle değişim iste.
Asla istemem şu saatten sonra viewsonic bitti benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,824
Üyeler
188,482
Son üye
Kudsi Sabırsız
Geri