Neler Yeni

Viewsonic vx2418c 180hz ghosting akıcılık gidiyor

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Necip
mesela valorantta grafikleri en yükseğe alınca daha çok detay geldiğinden dolayı akıcılık gidiyor. düşük ayarlarda daha akıcı. fps im ztn 200 300 arası Ghostingi azaltma yöntemi yokmu

seihanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
seyhan yıldızdağı
viewsoniclerde bildiğim kadarıyla en azından okuduğum kadarıyla ms değerini ne kadar düşürürsen o kadar ghosting oluyor, ms değerini yani gecikme değerini yükseltip dene tekrar

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Necip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
viewsoniclerde bildiğim kadarıyla en azından okuduğum kadarıyla ms değerini ne kadar düşürürsen o kadar ghosting oluyor, ms değerini yani gecikme değerini yükseltip dene tekrar
Onları test ettim gine aynı durum response time ı normal yerine gelişmişe aldıgımda daha iyi hatta. sadece görünüm modlarında fps moduna alırsam daha çok ghosting oldugunu fark ettim Standart modda daha az ghosting oluyor

seihanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
seyhan yıldızdağı
Onları test ettim gine aynı durum response time ı normal yerine gelişmişe aldıgımda daha iyi hatta. sadece görünüm modlarında fps moduna alırsam daha çok ghosting oldugunu fark ettim Standart modda daha az ghosting oluyor

eğer azalıyorsa ne güzel sana, ben de almayı planlamıştım ama bu konu rahatsız etti beni almadım, oradan biliyorum ms değerleriyle oynayınca düşüyor demişlerdi

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Necip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
lllllllllllllll

Top Bottom