100-160 arası fps alıyorum bazen yerden özellikle skinli silah aldığımda oyuna ani fps dropları giriyor fps im 0.3-0.4 saniye gibi küçücük bir zarman aralığında 70-80 fps lere düşüyor. Aynı durum çok skill kullanıldığındada geçerli ani fps kayıpları yaşıyorum aşırı saçma geliyor benim sistemimden kötü sistemlerin ultra ayarlarda 200 civarı fpslerde video çektiklerini görüyorum sorun neyde olabilir ?
Anakart: ASUS PRIME B450-MK
Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX RX 570 4GB GDDR5 OC model
İşlemci: R5 2600
Ram: G SKILL TRIDENT Z RGB 8GB 3200Mhz
İşletim Sistemi: Windows 11 Pro
Sistem Donanım Arşivi G2 başka oyunlarda sorun olmuyor CS GO da 300-450 arası FPS alıyorum. Ek olarak valorantta 100 -160 arası fps almam da saçma geliyor hemde bu ayarlarda : Alıntıyı görüntüle
Sanırım FPS den dolayı yeni monitörümden yararlanamıyor gibi hissediyorum eskiden 75 Hz ile oynuyordum şimdi 144 e geçtim sanki fazla fark yok gibi. Oyunumu daha akıcı oynamamı sağlayacak ayar önerileriniz varsa söylerseniz iyi olur
hocam ayarlarda fps sabitlemiş olmayınız bi kontrol ediniz görüntü genel en alta bakınız derim ayriyetten bende 3600 ve 1060 var bendede saçma bir şekilde mouseyi salladığım zaman oyun yırtılıyor fps düşüyor ve aşırı kasma hissi veriyor valorant biraz sıkıntılı bir oyun ama ayarları kontrol etmeyi unutmayınız