VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran - inventus
VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran
Fiyatı iyi gibi 2K IPS e göre.2k 144 hz ips hdr 1ms herşeyi aradığım bir monitör bakıyorum aynısının pivot vs özelliği olanlar 9k dan başlıyor sizce nasıl hemen almayı düşünüyorum![]()
VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran - inventus
VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekraninventus.com.tr
ViewSonic 1 ms, HP 4ms?IPS paneller arasında gördüğüm en kötü tepki süresine sahip olan model kendisi.
Üstüne biraz daha koyun x27i alın, pivot özelliği de var eğer önemliyse.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Kağıt üstünde yazan değere bakarak monitör alıyorsanız evet öyle, gerçekte öyle değil.ViewSonic 1 ms, HP 4ms?
Doğrudur hocam.Kağıt üstünde yazan değere bakarak monitör alıyorsanız evet öyle, gerçekte öyle değil.
Merhaba hocam ben de vg259qm monitörümü satıp bunu almayı düşünüyorum söylediğiniz hata hakkında bir video vs var mı?Kağıt üstünde yazan değere bakarak monitör alıyorsanız evet öyle, gerçekte öyle değil.
Biri MPRT biri GtG değerini yazmış1 ms, HP 4ms?
Merhaba hocam ben de vg259qm monitörümü satıp bunu almayı düşünüyorum söylediğiniz hata hakkında bir video vs var mı?