Viewsonic VX2705-2KP-MHD inventus.com hakkında

Reaksiyon skoru
12
Merhabalar
Almayı düşünüyorum fakat tek satıcı inventus olması endişelendiriyor sadece sorunlu ürünler ellerinde varmış gibi hissettiriyor içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var
aldım iptal ettim monitör çok beğenilmiyordu

Fiyat çok iyi knk muadil monitörler 7k dan başlıyo
Dostum VİEWSONİC in bu monitörleri iyi olmadığı için fiyatı iyi değil diyorum bu fiyata n11 de bile var aynı cihaz fiyatı bu cihazın tüm sitelerde böyle hatta 32 inç olani bile bu fiyatlardaydi 1ms 144hz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parça kalitesi ekran kalitesi bir çok önemli detay varken sadece MS ,HZ ve 2K olması bir avantaj değil bence

aldım iptal ettim monitör çok beğenilmiyordu
Bende baktım incelemelere ve yorumlara beğeniliyo aslında ergonomisi kötü ama görüntü kalitesi güzel benim endişem ölü piksel felan çıkarsa değişime gönderdiğimde gelen monitöründe aynı olması
Dostum VİEWSONİC in bu monitörleri iyi olmadığı için fiyatı iyi değil diyorum bu fiyata n11 de bile var aynı cihaz fiyatı bu cihazın tüm sitelerde böyle hatta 32 inç olani bile bu fiyatlardaydi 1ms 144hz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parça kalitesi ekran kalitesi bir çok önemli detay varken sadece MS ,HZ ve 2K olması bir avantaj değil bence
malzeme kalitesine önem vermiyorum zaten bütçem düşük olduğu için biyerlerden kısmam lazım

Geri