Neler Yeni

ViewSonic VX2758A-2K-PRO - 7000 TL

lappelduvide

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
lappelduvide

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Bay Koçak
Lenovo r27qe varken yog
lenovo r27den çok daha iyi monitördür lenovonun hbde 5.5kdan kusurlularını sattıkları günü dün gibi hatırlıyorum viewsonic çok daha iyi markadır 175hz olsa bile alınır ihtiyacı olan kaçırmasın.

forzabagimlisi

80+ Bronze
lenovo r27den çok daha iyi monitördür lenovonun hbde 5.5kdan kusurlularını sattıkları günü dün gibi hatırlıyorum viewsonic çok daha iyi markadır 175hz olsa bile alınır ihtiyacı olan kaçırmasın.
Yok öyle bişey kullandıkları panel belli lenovo daha iyi

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Yakup
Hocam dalga mı geçiyorsunuz. Lenovo ile kıyaslanamaz bile viewsonic.

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Bay Koçak

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Yakup
Lenovonun bu modelini bilen bilir hocam almak isteyen alsın ben bir şey diyemem alın konusu burada 5.5k diye hatırladığım monitör 4.3k dan satıldı
https://forum.donanimarsivi.com/konu/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-4-299tl.1005544/

kalitesini alanlar gördü bu lenovonun iyi modelleri var ama o lenovo bu lenovo değil viewsonic daha iyidir.
Ben lenovonin o monitörü ile kıyaslamadım . Evet o monitörde ölü pixel sorunu var fakat lenovo firma olarak ürettiği paneller monitörler olsun viewsonicden daha iyi. Her firmanin kötü ürünü vardir. Aslinda lenovonun o monitörü kötü değil. Ölü pixelsizi denk gelirse çok güzel monitör.

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
atacan atmaca

MoonWalk

80+ Bronze
lenovo r27den çok daha iyi monitördür
Bunun bir dayanağı olması gerekir.

5.5kdan kusurlularını sattıkları günü dün gibi hatırlıyorum viewsonic çok daha iyi markadır 175hz olsa bile alınır ihtiyacı olan kaçırmasın.
6.3k fiyatı gördü aslında en düşük sanırım, 5.5k biraz fazla düşürmek oldu fiyatını. 175 Hz olsa bile kısmı da garip şayet bu fiyata QHD olup da 240 Hz olan monitör varsa bildirmek iyi olur. 175 Hz tazeleme hızı kötü olan değil, iyi olandır aslında bu bütçeler için; daha doğrusu 165 Hz. 175 Hz için OC gerekecektir. Ayrıca bu model kendi sitesinde 185 Hz olarak belirtilmiş (yine OC gerekecektir).

kalitesini alanlar gördü bu lenovonun iyi modelleri var ama o lenovo bu lenovo değil viewsonic daha iyidir.
R27QE kalite kontrol kısmında daha geridedir ancak öz performansını etkilemez bu durum. Monitörde ölü piksel olsa da olmasa da gösterecektir yine kalitesini. ViewSonic'in bazı modellerinde de kontrast konusu sorun, paylaşılan bu modelde de sorun. MediaMarkt'ta kuponla daha ucuza da alınıyor olsa fiyatı bu yanını kapatamıyor maalesef. Sipariş-iade şeklinde uğraşmak isteyenler için veya istemeyenler için de R27QE daha iyi bir seçenek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
kaan y
Hocam bu monitörü geçen hafta itopyadan 6kya almıştım 250nit parlaklıkla beraber renkleri çok cansız ve kasvetli hale geliyor,şahsen elime geldiği gibi monitörü iade ettim ghosting sorunu yoktu ama dediğim gibi insanı depresyona sokucak derecesinde renkleri, parlaklığı alırken bir daha düşünün.

aaa-kabal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ersan yılmaz
2k 240hz peşindeyim özellikle bu markanın pro 3 modelini takipteyim 9k felan olmasını bekliyorum yoksa 10 yada 11k verilmez

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Bay Koçak
Bunun bir dayanağı olması gerekir.

6.3k fiyatı gördü aslında en düşük sanırım, 5.5k biraz fazla düşürmek oldu fiyatını. 175 Hz olsa bile kısmı da garip şayet bu fiyata QHD olup da 240 Hz olan monitör varsa bildirmek iyi olur. 175 Hz tazeleme hızı kötü olan değil, iyi olandır aslında bu bütçeler için; daha doğrusu 165 Hz. 175 Hz için OC gerekecektir. Ayrıca bu model kendi sitesinde 185 Hz olarak belirtilmiş (yine OC gerekecektir).

R27QE kalite kontrol kısmında daha geridedir ancak öz performansını etkilemez bu durum. Monitörde ölü piksel olsa da olmasa da gösterecektir yine kalitesini. ViewSonic'in bazı modellerinde de kontrast konusu sorun, paylaşılan bu modelde de sorun. MediaMarkt'ta kuponla daha ucuza da alınıyor olsa fiyatı bu yanını kapatamıyor maalesef. Sipariş-iade şeklinde uğraşmak isteyenler için veya istemeyenler için de R27QE daha iyi bir seçenek.
İşte bana böyle cevaplarla gelin tebrik ediyorum

alkinnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alkın
monitörün fotoğrafı yanlış yazılan model kare ayak pivot ve 185hz

Top Bottom