viewsonic aldım 280fps alamıyorum max 240 ortalamaDaha iyi monitor yok 1080p de 240 da bence gamebooster 280hz alabilirsin aynı panel bu viewsonic ile daha kötü malzeme kalitesi daha kötü kol gamebooster 6200 onu akı 1 k moniyor kolu alsan7200 1.5k cebinde kalır
Güle güle kullan harika bir monitor hayırlı uğurlu olsunviewsonic aldım 280fps alamıyorum max 240 ortalama
altına yazdım zaten normalde o modeli alacaktım sonra coil whine var falan dediler sonra viewsonic in backstrobe teknolojisini gördüm o yüzden viewsonic almaya karar verdimAsusun rog serisi XG249CM modeli var diyecektim 270Hz de ama almışsın. Hayırlısı olsun güle güle kullan.
eyvallah kanka saolGüle güle kullan harika bir monitor hayırlı uğurlu olsun
ben görseydim konuyu aldırtmazdımaltına yazdım zaten normalde o modeli alacaktım sonra coil whine var falan dediler sonra viewsonic in backstrobe teknolojisini gördüm o yüzden viewsonic almaya karar verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyvallah kanka saol
Viewsonic attığın 2 modelden de daha iyi yalnızben görseydim konuyu aldırtmazdım
Aoc 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240hz FreeSyncPremium Full HD IPS Gaming Monitör
Aoc 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240hz FreeSyncPremium Full HD IPS Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
hangi açıdan ?Viewsonic attığın 2 modelden de daha iyi yalnız
Renk motion blur ayak kalite tabi fiyat farkı da var fakat daha iyihangi açıdan ?
renk mi ? bak bakalım sitesinden srgb, ntsc ve adobe oranınaRenk motion blur ayak kalite tabi fiyat farkı da var fakat daha iyi
Selam monitörden memnun musunuz sevmediğiniz bir yanı oldu mu bende almayı düşünüyorumda.hocam ben viewsonic i backlight strobing teknolojisi yüzünden aldım genelde sadece fps oyunları oynadığım için yinede düşündüğün için teşekkür ederim