🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
aslında beleş asasin creed valhala oynarken huraaaaa diye dalmak hoşuma gidiyordu belki bunu severim ancak ben genelde imdb ile aynı kafada oluyorumVikingler: Valhalla wiking dizisini hiç izlememiş olarak valhalla yı beğendim ımdb 6.6 puan vermiş
Daredevil Netfilx'ten kaldırılıyor, haberiniz olsun.İzlemedim. Daha ben daredevil bitiremedim. Okul başlayacak hala 1. Sezonun 7. Bölümündeyim
Sen de benim gibi yanlış zamanı seçmişsin. Daredevil 3 gün sonra Netflix'den kalkıyor.İzlemedim. Daha ben daredevil bitiremedim. Okul başlayacak hala 1. Sezonun 7. Bölümündeyim
siyahi viking yoksa izlemem netflix yapıyor çünküVikingler: Valhalla wiking dizisini hiç izlememiş olarak valhalla yı beğendim ımdb 6.6 puan vermiş
Devamında yeni sezonlar gelecek mi peki?8 bölümlük 50 dk falan sürüyor 8 bölüm sezon finali
Olsun kaçak seyrediyorum ben hepDaredevil Netfilx'ten kaldırılıyor, haberiniz olsun.
Hangi platform? Netflikş tmmVikingler: Valhalla wiking dizisini hiç izlememiş olarak valhalla yı beğendim ımdb 6.6 puan vermiş