Viper Mini vs Omen Reactor

Maeve Wiley

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,003
Bütçe
300
Bu iki mousedan hangisi daha iyidir veya bu bütçede başka öneriniz var mı?
Şuan G203 kullanıyorum ve elime oturuyor. Viper mini veya omen reactor alırsam boyut konusunda bir sorun yaşar mıyım?

Benim elim orta sayılır ve viper minide sorun yaşamıyorum. Bende yeni aldım viper mini, Almadan önce katar pro-viper mini-omen reactor arasında kalmıştım ama sensör anlamında en iyisi diye viper mini aldım

Şuan G203 kullanıyorum ve elime oturuyor. Viper mini veya omen reactor alırsam boyut konusunda bir sorun yaşar mıyım?
Omen Reactor hantal ve haliyle ağır bir mouse
Sizin için sensör önemli değilse kesinlikle Viper mini tercih ederim.

reactor kullanıcısıyım yaklaşık 1 hafta oldu alalı kesinlikle mükemmel bir mouse 400ips değeri ve 50g hızlanması var fakat razer viper mini de bu değer 300ips ve 35g hızlanma tabi bunların yanında sensörde bi o kadar önemli ve tasarım size göre hangisi daha iyi ise onu alın derim

omen reactorun ağır olduğunu bilmiyordum teşekkürler.
aslına bakarsan sitesinde 160 gram olduğu yazıyor fakat kablosu ile birlikte ölcülmüş ve çoğu ağırlık kabloda çünkü kablosu metal bir koruma ile sarılı bu yüzden kablo baya bi etki ediyor toplasan 100gram ancadır

aslına bakarsan sitesinde 160 gram olduğu yazıyor fakat kablosu ile birlikte ölcülmüş ve çoğu ağırlık kabloda çünkü kablosu metal bir koruma ile sarılı bu yüzden kablo baya bi etki ediyor toplasan 100gram ancadır
mouse'nin ergonomisi nasıl, rahat ediyor musun?

mouse'nin ergonomisi nasıl, rahat ediyor musun?
mouse gayet rahat orta-büyük el için ideal ve avuç içini kendi zevkine göre ayarlayabiliyorsun ki bu baya iyi baş parmağına bir deestek sunulmuş bence 250tl bir mousea göre mütiş

Omen reactora lütfen ağır ve hantal diye sürekli abartıp durmayın! O kadar ağır değil. Çok fazla abartıyorsunuz gerçekten:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,811
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri