Siyahtır, siyah 4.800 küsür, beyaz hala +5500 civarı.O bütçede ben mümkün oldukça bilindik markalar alınması taraftarıyım marka direk yenisini gönderiyo ürünün bi sorun olunca wraith in yüzüne bakmam o bütçede ben de v3 pro almayı düşünüyorum beyaz mı alacaksın?
Arada ciddi bir batarya farkı var açıkçası razer 250 mah atk 800Razer al daha iyi olur wraithi begenmezsin falan iade de araya sıkışırsın
Beyaz pahallı şuan siyah indirimde 4.8k daha önce çok razer kullandım açıkçası amazon la 1 yıl süren bir süreç yaşadım garanti hakkında tüketici hakem heyeti ile çözebildim atk x1 imi de garantiye yolladım hallettiler 2 ay önceO bütçede ben mümkün oldukça bilindik markalar alınması taraftarıyım marka direk yenisini gönderiyo ürünün bi sorun olunca wraith in yüzüne bakmam o bütçede ben de v3 pro almayı düşünüyorum beyaz mı alacaksın?
Benim razer viper v2 pro da yaşadıklarım soğuttu amazon üzerinden 1 yıl sürdü bana tr de garantisi geçerli olmayan ürün döndermişlerdi tüketici hakem heyeti sayesinde çözüm buldumHocam şahsen ben iki modeli kullanmadım ama bilindik marka alma taraftarıyım zamanında amazon üzerinden razer barracuda almıştım dip ses sorunu vardı değişim talebi açtım direkt olarak yenisini gönderdiler oda sorunlu geldi bende direk iade ettim bu benlik bir sıkıntı demeye çalıştığım iadeleri değişimleri sorunsuz
Benim razer viper v2 pro da yaşadıklarım soğuttu amazon üzerinden 1 yıl sürdü bana tr de garantisi geçerli olmayan ürün döndermişlerdi tüketici hakem heyeti sayesinde çözüm buldum
yani evet siz bataryaya önem veriyorsanız atk x1 alın fakat şunu belirteyimki bu fiyata atk a9 air veya ultimate modellerinide alabilirsiniz yada wraith w1 modelide uygundurArada ciddi bir batarya farkı var açıkçası razer 250 mah atk 800
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyaz pahallı şuan siyah indirimde 4.8k daha önce çok razer kullandım açıkçası amazon la 1 yıl süren bir süreç yaşadım garanti hakkında tüketici hakem heyeti ile çözebildim atk x1 imi de garantiye yolladım hallettiler 2 ay önce
Kader kısmet hocam çok geçmiş olsunBenim razer viper v2 pro da yaşadıklarım soğuttu amazon üzerinden 1 yıl sürdü bana tr de garantisi geçerli olmayan ürün döndermişlerdi tüketici hakem heyeti sayesinde çözüm buldum