Öneri Viper v3 pro mu atx x1 v2 mi

Emre mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
Beyler atx x1 pro kullanıcısıyım x1 v2 mi almalıyım v3 pro mu arada 1k fiyat farkı v3pro 4.8k x1 v2 3.8k

Metalik gümüş rengi çok hoşuma gidiyor

1k farka Razer alırdım, ben bu attack shark fln filanları 5k ya vermek istemiyorsan alınmalı diye düşünüyorum. Gerçi bir fark var mı bilmiyorum ancak büyük ihtimalle razer software daha iyidir, mouse özellikleri aynıdır/eşittir. Ekstra şarj istasyonu fln yoksa niye wraith fln servisi garantisini bilmediğim yerden alayım.

Razer al daha iyi olur wraithi begenmezsin falan iade de araya sıkışırsın

O bütçede ben mümkün oldukça bilindik markalar alınması taraftarıyım marka direk yenisini gönderiyo ürünün bi sorun olunca wraith in yüzüne bakmam o bütçede ben de v3 pro almayı düşünüyorum beyaz mı alacaksın?

O bütçede ben mümkün oldukça bilindik markalar alınması taraftarıyım marka direk yenisini gönderiyo ürünün bi sorun olunca wraith in yüzüne bakmam o bütçede ben de v3 pro almayı düşünüyorum beyaz mı alacaksın?
Siyahtır, siyah 4.800 küsür, beyaz hala +5500 civarı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş para ya, elim kadar ürün 5 bin lira, bugün kebap beyti yedim her şeyiyle 700 lira, 5k ile 6 kere yerim :ROFLMAO: Zaten razer'in fiyat politikası iyi mi desem kötü mü desem, bir garip 6k çıkan ürün 5>4k>3>2 diye gidiyor, 1 yıl sonra 3k olur.

Razer al daha iyi olur wraithi begenmezsin falan iade de araya sıkışırsın
Arada ciddi bir batarya farkı var açıkçası razer 250 mah atk 800

Beyaz pahallı şuan siyah indirimde 4.8k daha önce çok razer kullandım açıkçası amazon la 1 yıl süren bir süreç yaşadım garanti hakkında tüketici hakem heyeti ile çözebildim atk x1 imi de garantiye yolladım hallettiler 2 ay önce

Hocam şahsen ben iki modeli kullanmadım ama bilindik marka alma taraftarıyım zamanında amazon üzerinden razer barracuda almıştım dip ses sorunu vardı değişim talebi açtım direkt olarak yenisini gönderdiler oda sorunlu geldi bende direk iade ettim bu benlik bir sıkıntı demeye çalıştığım iadeleri değişimleri sorunsuz

Hocam şahsen ben iki modeli kullanmadım ama bilindik marka alma taraftarıyım zamanında amazon üzerinden razer barracuda almıştım dip ses sorunu vardı değişim talebi açtım direkt olarak yenisini gönderdiler oda sorunlu geldi bende direk iade ettim bu benlik bir sıkıntı demeye çalıştığım iadeleri değişimleri sorunsuz
Benim razer viper v2 pro da yaşadıklarım soğuttu amazon üzerinden 1 yıl sürdü bana tr de garantisi geçerli olmayan ürün döndermişlerdi tüketici hakem heyeti sayesinde çözüm buldum

Benim razer viper v2 pro da yaşadıklarım soğuttu amazon üzerinden 1 yıl sürdü bana tr de garantisi geçerli olmayan ürün döndermişlerdi tüketici hakem heyeti sayesinde çözüm buldum

O zaman atk dan devam metal gümüş renk akar

Arada ciddi bir batarya farkı var açıkçası razer 250 mah atk 800

Beyaz pahallı şuan siyah indirimde 4.8k daha önce çok razer kullandım açıkçası amazon la 1 yıl süren bir süreç yaşadım garanti hakkında tüketici hakem heyeti ile çözebildim atk x1 imi de garantiye yolladım hallettiler 2 ay önce
yani evet siz bataryaya önem veriyorsanız atk x1 alın fakat şunu belirteyimki bu fiyata atk a9 air veya ultimate modellerinide alabilirsiniz yada wraith w1 modelide uygundur

Kader kısmet hocam çok geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,484
Üyeler
190,583
Son üye
zahdckr
Geri