Neler Yeni

virtual ram nedir açıklarmısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
internette gördüm bir sürü videosu var şimdi ben cidden harddiskin bir kısmını ram olarak kullanabiliyormuyum eğer öyleyse yapmak istiyorum çünkü 4gb ramle eziyet çekiyorum
görüşlerinizi bekliyorum

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Böyle bir şey gerçekten verimli olsa herkes kullanırdı bence. En iyisi biraz para biriktirip 4gb ram daha takın imzanızdaki laptopa. Zaten laptop ramleri daha ucuz olur.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,343
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Oyun gibi değilde bazı işlemler için kullanılıyor geçici bellek niyetine. Sana pek faydası olmaz. Windows oto ayarlamıştır zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir şey gerçekten verimli olsa herkes kullanırdı bence. En iyisi biraz para biriktirip 4gb ram daha takın imzanızdaki laptopa. Zaten laptop ramleri daha ucuz olur.
şuan boşta pek param yok ne yalan söyliyeyim ama ondan daha önemlisi benim laptopun içini açmak biraz zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun gibi değilde bazı işlemler için kullanılıyor geçici bellek niyetine. Sana pek faydası olmaz. Windows oto ayarlamıştır zaten.
boştaki ram kullanımı söylemiştim virtual ram atarsam pc biraz daha olsun rahatlarmı boşta iken?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,343
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
şuan boşta pek param yok ne yalan söyliyeyim ama ondan daha önemlisi benim laptopun içini açmak biraz zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

boştaki ram kullanımı söylemiştim virtual ram atarsam pc biraz daha olsun rahatlarmı boşta iken?
Hayır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom