VirtualBox macOS Big Sur kasma

ouzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
465
Selamlar hocalarım. Windows 10 bilgisayarıma Virtualbox ile macOS 11.2.2 Big Sur yükledim ama sürekli takılma, kasma gibi sorunlar yaşıyorum. VirtualBox ayarlarından önerilen maksimum ayarlara çekmeme rağmen oluyor bu. Herhangi bir çözümü var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

En İyi Cevap
Sistemine Big Sur kurabilirsin Dual Boot olarak.

Burada anlattım nasıl yapıldığını. Sistemler az çok benziyor zaten.

Dual Boot şeklinde yüklerseniz daha iyi olur. Sanal makinede hiçbir şekilde akıcı olmuyor.

Bi eklenti kurmak gerekiyodu virtual box içine
VirtualBox Extension Pack'ten bahsediyorsanız evet yüklü şu anda eğer başka bir eklentiden bahsediyorsanız açıklar mısınız lütfen
Post automatically merged:

Dual Boot şeklinde yüklerseniz daha iyi olur. Sanal makinede hiçbir şekilde akıcı olmuyor.
Onu nasıl yapacağım hakkında bilgilendirir misiniz

Sistemin nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: ouzz
En İyi Cevap
Sistemin nedir?
MSI B450M-A PRO MAX // PowerColor RX 5500 XT // AMD Ryzen 3 3100 // ADATA SWORDFISH 500 GB M2 SSD // Apacer Panther 8 GB 3000 MHz CL16 // Rampage 650w 80+ Bronze

Zahmet etmeyin isterseniz ben attım

Teşekkür ederim hocam deniyorum şimdi

@MisakiTaro yalnız ben sanal makine olarak kuracağım aynı şeyler geçerli mi?

Son düzenleme:
MSI B450M-A PRO MAX // PowerColor RX 5500 XT // AMD Ryzen 3 3100 // ADATA SWORDFISH 500 GB M2 SSD // Apacer Panther 8 GB 3000 MHz CL16 // Rampage 650w 80+ Bronze

Zahmet etmeyin isterseniz ben attım

Teşekkür ederim hocam deniyorum şimdi

@MisakiTaro yalnız ben sanal makine olarak kuracağım aynı şeyler geçerli mi?
Kendi PC'ne kursana. :D

Yine de sanal makine istiyorsan technopat'ta imajı ve ayarları var. Yatacağım şimdi, biraz araştırsan bulursun.

Kendi PC'ne kursana. :D

Yine de sanal makine istiyorsan technopat'ta imajı ve ayarları var. Yatacağım şimdi, biraz araştırsan bulursun.
Apple olmayan bir cihazda ne kadar stabil çalışacağı konusunda şüphelerim var. Öncelikle sanal makinede deneyimleyip sonrasında hoşnut olursam kendi bilgisayarıma yükleyebilirim ancak şu an kasmalar yüzünden kullanmaktan pek keyif alamıyorum :/

Apple olmayan bir cihazda ne kadar stabil çalışacağı konusunda şüphelerim var.
Apple kadar iyi oluyor. :D Sanal makinede kasması doğal. Çünkü donanım ivmesi çalışmıyor sanal makinede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,707
Üyeler
190,951
Son üye
dolvii3
Geri