Hocam bu tarz bi uygulama yok mu sureklı kullanabılcegımız virüs programıMalwarebytes indirip configure scanden tüm diskleri seçip taratmanız yeterli olacaktır. Ne formata nede başka bir şeye gerek yok. Lütfen format gibi önerilerde bulunmayın çünkü bu tür şeylerin çözümü çok basittir.
Configure scani açıp gözüken tüm diskleri seçtiysen doğru. Şuanda bütün dosyaları, bütün kodları vs. Baştan aşağı taramakta. Bitmesi 1-2 saat sürebilir ama eğerki veri kaybı olmadan virüslerden kurtulmak istiyorsanız bedava tek çözüm bu denilebilir.hocam doğru mu yaptığım
Bu zaten sürekli kullanılabilir. Bi zamandan sonra senden devam etmen için ödeme yapmanı istiyor fakat çarpıya basarsan ödeme yapmana gerek kalmıyor. Yani aslında bedava ve sürekli.Hocam bu tarz bi uygulama yok mu sureklı kullanabılcegımız virüs programı
1 2 dk sürmemiştir bitirdi hemenConfigure scani açıp gözüken tüm diskleri seçtiysen doğru. Şuanda bütün dosyaları, bütün kodları vs. Baştan aşağı taramakta. Bitmesi 1-2 saat sürebilir ama eğerki veri kaybı olmadan virüslerden kurtulmak istiyorsanız bedava tek çözüm bu denilebilir.
Hayır bitmesini bekle taramanın. Ondan sonra karantinaya alacak virüsleri, keyloggerları,ratleri,adware ları vb. En son silip silmeyeceğinize ordan karar vereceksiniz.şuan da bu şekilde silinmiş midir
Diskleri seçmemişsin1 2 dk sürmemiştir bitirdi hemen
Configure scan diyip tüm diskleri tikle ondan sonra tarat. Normalde 1-2 saat sürüyor.1 2 dk sürmemiştir bitirdi hemen
hocam adım adım anlatır mısınız ana ekrandayım şuanDiskleri seçmemişsin
Configure scan diyip tüm diskleri tikle ondan sonra tarat. Normalde 1-2 saat sürüyor.
Mavi scan butonunun üzerindeki logoya tıkla. Oradan advanced scanners a tıkla oradan configure scan a tıkla. Oradan sağ tarafta çıkan diskleri seç ve scan dehocam adım adım anlatır mısınız ana ekrandayım şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben direkt scan diyip taradım
senin için pc iyi açıp denedimhocam adım adım anlatır mısınız ana ekrandayım şuan
Scanner tıkladıktan sonra bu ekran gelıcek ordan advanced scanners yazan yer var oraya tıklayacaksınhocam adım adım anlatır mısınız ana ekrandayım şuan
Hocam geçmiş olsun bilgisayarında şuanda arka planda mining yapılıyor. Böyle sitelerde mi takılıyorsun ?nasıl kaldırabilirim bunu yardım eder misiniz
nasıl yani ?Hocam geçmiş olsun bilgisayarında şuanda arka planda mining yapılıyor. Böyle sitelerde mi takılıyorsun ?
Bu virüs mining yapıyor antivirüsler görmez direk sisteme gömülür sen sildikçe iki tane açar böyle böyle çoğalır tek çözümün format veya bir ihtimal windows defenderın çevrimdışı taraması var onu yapabilirsin.nasıl yani ?
muhtemelen malwarebytes bunu çözer. şuana kadar çözemediği vaka görmedim.Bu virüs mining yapıyor antivirüsler görmez direk sisteme gömülür sen sildikçe iki tane açar böyle böyle çoğalır tek çözümün format veya bir ihtimal windows defenderın çevrimdışı taraması var onu yapabilirsin.