Belli olmaz artık çok geliştirdik pardon geliştirdiler arka planda antivürüsü kandırabiliyorlar. Malwarebytes güçlü ama aşılmaz değil. Eğer belleklerin her birinin altına yerleşmişse 5 tane antivirüsle tara sonuç alamazsın.muhtemelen malwarebytes bunu çözer. şuana kadar çözemediği vaka görmedim.
DAHA NE BEKLEDİN BE ADAM Format at bilgisayarın her yerindedir ocrackli gta 5 yüklemiştim sadece torrent üzerinden
ABİ AZ PARA VERİN STEAMDEN ALIN MİLLETE BİLGİSAYARINIZI ZOMBİLEŞTİRİYORSUNUZ.DAHA NE BEKLEDİN BE ADAM Format at bilgisayarın her yerindedir o
reis araştırmalarıma göre malwarebytes bunu çözüyor. tabii ki iyi fudlanmışsa hiçbiri çözemez dicem fakat public bir şeye bindlenmiş yani fudlansada çözülmesi 2 gün sürmez. ki bu virüs zaten fudlu bile değil. malwarebytes her türlü hakkından gelir.DAHA NE BEKLEDİN BE ADAM Format at bilgisayarın her yerindedir o
Mesaj otomatik birleştirildi:
ABİ AZ PARA VERİN STEAMDEN ALIN MİLLETE BİLGİSAYARINIZI ZOMBİLEŞTİRİYORSUNUZ.
Abi benim işim bu virüsler malwarebytes bulur siler bilgisayarı başlatırsın tekrar gelir. Bu tarz durumlarda en temizi bu uğraşmak istersen bir sürü script var internette kurarsın bir tane vm bilgisayara çözersinreis araştırmalarıma göre malwarebytes bunu çözüyor. tabii ki iyi fudlanmışsa hiçbiri çözemez dicem fakat public bir şeye bindlenmiş yani fudlansada çözülmesi 2 gün sürmez. ki bu virüs zaten fudlu bile değil. malwarebytes her türlü hakkından gelir.
hocam çizerek gösterir misiniz bulamadımMavi scan butonunun üzerindeki logoya tıkla.
Durum nasıl ?hocam çizerek gösterir misiniz bulamadım
buldum tamamdır
ama hızlı taradı bunuda yuzde 80lerde falan suan