Virüs bulaştı yardım edin

lemfp77

80+
Reaksiyon skoru
0
Benim gamepadim var ve ben onu Xbox 360 olarak göstermek için bir tane driver yükledim ama ondan önce yanlışlıkla reklama bastım sayfa yüklendi sonra yükleniyor tazısı çıktı 40 olmuşken geriye bastım ve indirdim driver yüklendi ama Windows 11 için olanı yokmuş bundan dolayı geri silmek istedim ama driver arkada sürekli çalışıyordu bende tüm kaynak dosyalarını sildim sonra programı durdum ve sildim ama ilerleyen günlerde bilgisayar takılmaya ara sıra dondu sonra dün şarja takılıyken oyun oynamıyordum bilgisayar ısındı bugün 1 sn 72 dereceyi bile gördüm McAfee de tam tarama yaptım bir şey çıkmadı ama 89 dereceyi gördü ve son olarak geçen günlerde 2 tane Windows güncellemesi geldi ve depolama alanından 130 GB eksildi sonra tarama yaparken 30 GB singeri geldi ne yapabilirim? Format atarsam belki garantim iptal olabilir.

Benim gamepadim var ve ben onu Xbox 360 olarak göstermek için bir tane driver yükledim ama ondan önce yanlışlıkla reklama bastım sayfa yüklendi sonra yükleniyor tazısı çıktı 40 olmuşken geriye bastım ve indirdim driver yüklendi ama Windows 11 için olanı yokmuş bundan dolayı geri silmek istedim ama driver arkada sürekli çalışıyordu bende tüm kaynak dosyalarını sildim sonra programı durdum ve sildim ama ilerleyen günlerde bilgisayar takılmaya ara sıra dondu sonra dün şarja takılıyken oyun oynamıyordum bilgisayar ısındı bugün 1 sn 72 dereceyi bile gördüm McAfee de şu an tam tarama yapıyorum ve son olarak geçen günlerde 2 tane Windows güncellemesi geldi ve depolama alanınfam 130 GB eksildi ne yapabilirim? Format atarsam belki garantim iptal olabilir.
Format atmak virüsü temizler ve garantiyi iptal ETMEZ

Benim gamepadim var ve ben onu Xbox 360 olarak göstermek için bir tane driver yükledim ama ondan önce yanlışlıkla reklama bastım sayfa yüklendi sonra yükleniyor tazısı çıktı 40 olmuşken geriye bastım ve indirdim driver yüklendi ama Windows 11 için olanı yokmuş bundan dolayı geri silmek istedim ama driver arkada sürekli çalışıyordu bende tüm kaynak dosyalarını sildim sonra programı durdum ve sildim ama ilerleyen günlerde bilgisayar takılmaya ara sıra dondu sonra dün şarja takılıyken oyun oynamıyordum bilgisayar ısındı bugün 1 sn 72 dereceyi bile gördüm McAfee de şu an tam tarama yapıyorum ve son olarak geçen günlerde 2 tane Windows güncellemesi geldi ve depolama alanınfam 130 GB eksildi ne yapabilirim? Format atarsam belki garantim iptal olabilir.
mc afee yerine Kaspersky kullanmanız daha yararlı olur.

1 yıllık satın almıştım ama kutuda yazan adresi girince indiremedim.

Geri