Virus hala var mı Bilmiyorum :(

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar ben defender ve malwarebyt uygulamasından virüsleri sildim ve ikisinden sildikten sonra tkr tam tarama olarak tarattım hayla virüs olabilirmi

Zulada 70-80 fps alırken artık 20 fps falanım korkuyorum bu yüzden :(

Temiz bi format atmanı öneririm, ardından güzelce bütün sürücüleri güncellersen mis gibi olur eski fps değerlerine ulaşırsın.

Temiz bi format atmanı öneririm, ardından güzelce bütün sürücüleri güncellersen mis gibi olur eski fps değerlerine ulaşırsın.
arkadaşın dediğine katılıyorum temiz format iyi olur

Reis format atma durumum yok gibi onun yerine baska bi önerin varmı

Birde benim kredi kart.vb bilgileri alsaydı bi işaret fln olur muydu yani korkuyorum açıkçası

Birde benim kredi kart.vb bilgileri alsaydı bi işaret fln olur muydu yani korkuyorum açıkçası
knk valla pek bi bilgim yok kredi kartı konusunda ama pcime 1 kere virüs bulaştı bi ton program kullanmama rağmen gitmedi bende bi flash disk hazirlayip kendim format attım sağlıklıda oldu

knk valla pek bi bilgim yok kredi kartı konusunda ama pcime 1 kere virüs bulaştı bi ton program kullanmama rağmen gitmedi bende bi flash disk hazirlayip kendim format attım sağlıklıda oldu
Format atma durumum yok suan biz kasadan resimlerim olduğu bi dikdörtgen şeklinde bisey çıkardık SSD galiba o yüzden fps düşüşü olabilirmi Bilgisayarda yerel disk c den başka gözükmüyordu çıkardıktan sonra

8 GB'lık bir flash bul bir şekilde ve format atmayı bilmiyorsan forumda konusu vardır illaki olmadı konu aç yardımcı oluruz.
Ayrıca bilgilerinin güvenliğinden emin değilsen E-Devlet üzerinden adına şirket açma yetkisini kapatabilirsin çok kolay bir işlem, daha sonra bankanızın uygulamasından güvenlik ayarlarından yurtdışı ve yurtiçi e-ticaret alışveriş özelliğini kapatabilirsin.

8 GB'lık bir flash bul bir şekilde ve format atmayı bilmiyorsan forumda konusu vardır illaki olmadı konu aç yardımcı oluruz.
Ayrıca bilgilerinin güvenliğinden emin değilsen E-Devlet üzerinden adına şirket açma yetkisini kapatabilirsin çok kolay bir işlem, daha sonra bankanızın uygulamasından güvenlik ayarlarından yurtdışı ve yurtiçi e-ticaret alışveriş özelliğini kapatabilirsin.
Reis benim e devlet yok ailemin var benim yaş 14

ssd den fps düşüşü olmaz da sen yinede format atmaya çalış pcnin formata ihtiyacı var büyük ihtimalle

Kredi kartı bilgilerini nereye girdin? Kart kimin adınaysa o e-devletten gidip şirket açma yetkisini kapatsın.
Kredi kartı pc de kayıtlı değildi önceden girildumi bilmiyorum giriise bile kayıtlı olmadığı için ogrenebilirmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ssd den fps düşüşü olmaz da sen yinede format atmaya çalış pcnin formata ihtiyacı var büyük ihtimalle
Şuan atamıyorum ya ben bu virüslerden nasıl kurtulucam başka yolu yokmu ;(

Kredi kartı pc de kayıtlı değildi önceden girildumi bilmiyorum giriise bile kayıtlı olmadığı için ogrenebilirmi

malasef kurtulamassın kredi karti bilgilerinin de çalıncağini zannetmiyorum

kullandığın malwarebyte uygulaması en iyilerden biri ama yine de virüs tamamen silinmemiş olabilir ama sanmıyorum büyük bir sıkıntı yaşayacağını en kısa zamanda format at, korsan bir şey de indirmemeye özen göster veya bilmediğin şeyi indirip açma, belirli aralıklarla virüs taraması yap o programla iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,241
Üyeler
197,412
Son üye
ugurrrceee
Geri