Neler Yeni

Virüs koruma programı önerisi

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Hangi siteydi? Belki güvenilir değildir.
Popüler siteydi.Hatırlamıyorum siteyi ama trendyol,onedio falan nasıl biliniyor ve kullanılıyor aynı öyleydi.Outlook olabilir sanırım veya haber sitesi indirme yapmadan siteye girince bulaşmıştı

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Ücretsiz versiyon etkili olur gene değilmi ?
Etkili olur diye düşünüyorum. Yinede denemenizde fayda var hocam başka ücretsiz sürümü mevcut olan program varsa onuda kullanabilirsiniz. ama kaspersky ve malwarebytes tercih ederdim ben olsaydım.

Techno08

80+ Gold
Gerçek zamanlı koruma için kaspersky. Yanına adwcleaner kullanırsanız gayet iyi bir ikili olurlar.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Hafif ve kalıcı ücretsiz bir yazılım istiyorsanız Immunet öneririm.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar merhaba bilgisayarım için Anti virüs programı kurmak istiyorum ama hangi program daha iyidir veya sistemimi nasıl daha iyi korurum bunun hakkında bilgi verirmisiniz ?

Kaspersky net.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Kaspersky, Immunet, Bitdefender falan seç bunlardan birini + Comodo firewall yükle sonra başka hiçbir şey yükleme. Biraz rahatsız edici olabilir başta ama kuralları oturtunca bir daha soru sormuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hafif ve kalıcı ücretsiz bir yazılım istiyorsanız Immunet öneririm.
Bu arada grup ilkelerine baktım dün, Comodo Telemetry 8 tane silmeme rağmen bırakmış. Gitgide sinirimi bozuyor firma, iyi ki zamanlanmış görevler bilgisayarımda çalışmıyor.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kaspersky, Immunet, Bitdefender falan seç bunlardan birini + Comodo firewall yükle sonra başka hiçbir şey yükleme. Biraz rahatsız edici olabilir başta ama kuralları oturtunca bir daha soru sormuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada grup ilkelerine baktım dün, Comodo Telemetry 8 tane silmeme rağmen bırakmış. Gitgide sinirimi bozuyor firma, iyi ki zamanlanmış görevler bilgisayarımda çalışmıyor.

Kaspersky'de Telemetry kullanmakta. Bu yüzden birçok zararlı tanımlara ekli.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Grup ilkelerini ve zamanlayıcıların alayını kapatmak en mantıklı çözüm. Antivirüslerden de kaçıyoruz işe bak

Geçenlerde ufak bir yazı okumuştum. Bir adam, fidye zararlısı hazırlarken Kaspersky, Telemetry ile onu tanımlara eklemiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,915
Üyeler
164,931
Son üye
eypclk