Virüs nasıl anlaşılır?

monstermonsterrr

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar merhaba telefona, bilgisayara bulaşan, yada bulaştığını düşündüğüm virüs nasıl anlaşılır? Ben telefona rat yediğimi ve izlendiğimi düşünüyorum ama herhangi bi belirti yok, diyelim karşıdaki çok profesyonel hiç hata yapmıyor o zaman rat ve benzeri virüsler nasıl anlaşılır?

Modeme virüs bulaşır mı ve modeme bağlı cihazlara?

Sim karta virüs bulaşır mı?

Arkadaşlar merhaba telefona, bilgisayara bulaşan, yada bulaştığını düşündüğüm virüs nasıl anlaşılır? Ben telefona rat yediğimi ve izlendiğimi düşünüyorum ama herhangi bi belirti yok, diyelim karşıdaki çok profesyonel hiç hata yapmıyor o zaman rat ve benzeri virüsler nasıl anlaşılır?

Bak bunu bende merak ediyorum.

Kardeşim senin korktuğun olayin olmasi imkansiz bir virüs yüklemek icin belkide 30 dk lazım bu cocuk telefonu alip dolaba koyana kadar max 2-3 dk gecer hem telefonu koyduğun sırayla aldığın sıra aynıysa sıkıntı çıkmaz

girdiğiniz indirdiğiniz şeylere dikkat ediyorsanız veya nelerin güvenli olduğunu biliyorsanız kafaya takmanıza gerek yok bulaşmaz bulaşsa da merdiven altı nargile satar fark edemezsin 😡😡😡

Hocam telefonuna Kaspersky indir tarat tatmin olmazsan onu da silip ESET yükle bir de onla tarat bir şey yoksa yoktur işte.

Uygunsuz davranış

Yazık ya… Arkadaşın muhtemelen zihinsel engeli var ve bazı şeyleri algılayamıyor, idrak edemiyor. Bu yüzden sürekli aynı konuyu açıyor. Ya da Alzheimer hastası; önceden açtığı konuları ve aldığı yanıtları hatırlamayarak yeni konular açıyor. Üçüncü ihtimal olarak da şizofren olabilir; kafasında oldukça sağlam senaryolar kurmuş ve artık kendisi bile inanmış gibi görünüyor. Cidden yazık, üstüne fazla gitmemek lazım. Ailesi falan tedavi ettirsin.

Yazık ya… Arkadaşın muhtemelen zihinsel engeli var ve bazı şeyleri algılayamıyor, idrak edemiyor. Bu yüzden sürekli aynı konuyu açıyor. Ya da Alzheimer hastası; önceden açtığı konuları ve aldığı yanıtları hatırlamayarak yeni konular açıyor. Üçüncü ihtimal olarak da şizofren olabilir; kafasında oldukça sağlam senaryolar kurmuş ve artık kendisi bile inanmış gibi görünüyor. Cidden yazık, üstüne fazla gitmemek lazım. Ailesi falan tedavi ettirsin.
Bence kücücük cocuk :D

Bence kücücük cocuk :D
O da olabilir ama küçücük bir çocuk bile bir yerden sonra anlar ve soru sormayı bırakır. Forumda sorduğu tek soru bundan ibaret ve hâlâ algılayamıyor. Adama ‘Böyle böyle yap, var mı yok mu belli olur’ diyorlar, tatmin olmuyor. ‘Virüs yemişsin’ diyorlar, tatmin olmuyor. ‘Virüs yoktur’ diyorlar, yine tatmin olmuyor. Nasıl bir cevap bekliyor acaba? Yani bu kadar yanıta rağmen hâlâ anlamıyorsa, küçük çocuk da olsa mutlaka bir engeli vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,717
Üyeler
184,343
Son üye
boraannnnn
Geri