..

suscanmı artık çocuk lisedeki halini tekrarla devam et yoluna
he de geç buna göre g29 dünyanın en güzel direksiyon seti :D babasının markası gibi savunuyor 10k dan fazlası verilmeyecek şeye birde işine gelmedi nasıl değiştiriyor konuyu komik çocuk

he de geç buna göre g29 dünyanın en güzel direksiyon seti :D babasının markası gibi savunuyor 10k dan fazlası verilmeyecek şeye birde işine gelmedi nasıl değiştiriyor konuyu komik çocuk
Sen eğitilmezsin.
suscanmı artık çocuk lisedeki halini tekrarla devam et yoluna
45cm falan bicepslerin de vardır zaten şimdi senin, haklısın.

Uğraşmayıp geçiyorum kafam rahat valla 8 faz vrm Tuf önermişti 13k bütçede bu anakart 8 faz olmamalı dedim( Tuf am5te plus değilse önerilmiyor)vrm sıcaklıkları attı bende bununla bir alakası yok bu bütçede 12 faz vrm alınmadı dedim 8 faz vrm önermişsin dediği günden beri engelli arada yazdığı şeylere bakıp kahkaha atıp geçiyorum öneririm 👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

profil fotoğrafımı değiştirdim bakabilirsin inanmıyosan
Bırakmadan önce benimde 42cm felandı bırakalı 1.5 sene oldu ama hala 38-39cm felan şu üni işini çözelimde yeniden başlıyacağım (birde creatin öneriniz var mı 60-90 servis arası)

ağlamak yerine çalış sende büyük adam ol
Ya birader beni nerden buldun sen ya Allah nimet aşkına tamam ya.

Uğraşmayıp geçiyorum kafam rahat valla 8 faz vrm Tuf önermişti 13k bütçede bu anakart 8 faz olmamalı dedim
Bir cahil daha geldi buyur :D
7800X3D, B650M-R'de çalışmaz diyen adamdan anakart diskursu dinliyoruz.
Konuş deli.

nümune gibi davranmaya devam edersen sürekli insanlar sana bişiler söylicek zaten sadece bu sefer bana denk geldin.

nümune gibi davranmaya devam edersen sürekli insanlar sana bişiler söylicek zaten sadece bu sefer bana denk geldin.
Benden de sana tavsiye üzerine vazife olmayan şeylere maydonoz olma.
Bir gün sende bana değil de ite köpeğe denk gelirsin, yazık olur.

Atomu parçala felan de demiyoruz oysaki zor bir şey istemiyoruz 😀

Bir cahil daha geldi buyur :D
7800X3D, B650M-R'de çalışmaz diyen adamdan anakart diskursu dinliyoruz.
Konuş deli.
Allah yardımcın olsun

Benden de sana tavsiye üzerine vazife olmayan şeylere maydonoz olma.
Bir gün sende bana değil de ite köpeğe denk gelirsin, yazık olur.
denk gelirsem lisedeki seni örnek alırım canını sıkma sen

Ne yaptın telefona? Konuyu okumadım. Sade sonucu merak ettim.
Hocam sadece kendi telefonumu hard reset sıfırlayacagim, bu olaylar hiç yaşanmamış gibi hayata devam edeceğim

Cevap yazan herkese teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri