Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,753
he de geç buna göre g29 dünyanın en güzel direksiyon setisuscanmı artık çocuk lisedeki halini tekrarla devam et yoluna
he de geç buna göre g29 dünyanın en güzel direksiyon setisuscanmı artık çocuk lisedeki halini tekrarla devam et yoluna
Sen eğitilmezsin.he de geç buna göre g29 dünyanın en güzel direksiyon setibabasının markası gibi savunuyor 10k dan fazlası verilmeyecek şeye birde işine gelmedi nasıl değiştiriyor konuyu komik çocuk
45cm falan bicepslerin de vardır zaten şimdi senin, haklısın.suscanmı artık çocuk lisedeki halini tekrarla devam et yoluna
profil fotoğrafımı değiştirdim bakabilirsin inanmıyosanSen eğitilmezsin.
45cm falan bicepslerin de vardır zaten şimdi senin, haklısın.
aynen büyük adammışsın, döversin tamam.profil fotoğrafımı değiştirdim bakabilirsin inanmıyosan
Uğraşmayıp geçiyorum kafam rahat valla 8 faz vrm Tuf önermişti 13k bütçede bu anakart 8 faz olmamalı dedim( Tuf am5te plus değilse önerilmiyor)vrm sıcaklıkları attı bende bununla bir alakası yok bu bütçede 12 faz vrm alınmadı dedim 8 faz vrm önermişsin dediği günden beri engelli arada yazdığı şeylere bakıp kahkaha atıp geçiyorum öneririmhe de geç buna göre g29 dünyanın en güzel direksiyon setibabasının markası gibi savunuyor 10k dan fazlası verilmeyecek şeye birde işine gelmedi nasıl değiştiriyor konuyu komik çocuk
Bırakmadan önce benimde 42cm felandı bırakalı 1.5 sene oldu ama hala 38-39cm felan şu üni işini çözelimde yeniden başlıyacağım (birde creatin öneriniz var mı 60-90 servis arası)profil fotoğrafımı değiştirdim bakabilirsin inanmıyosan
ağlamak yerine çalış sende büyük adam olaynen büyük adammışsın, döversin tamam.
Ya birader beni nerden buldun sen ya Allah nimet aşkına tamam ya.ağlamak yerine çalış sende büyük adam ol
Bir cahil daha geldi buyurUğraşmayıp geçiyorum kafam rahat valla 8 faz vrm Tuf önermişti 13k bütçede bu anakart 8 faz olmamalı dedim
nümune gibi davranmaya devam edersen sürekli insanlar sana bişiler söylicek zaten sadece bu sefer bana denk geldin.Ya birader beni nerden buldun sen ya Allah nimet aşkına tamam ya.
Benden de sana tavsiye üzerine vazife olmayan şeylere maydonoz olma.nümune gibi davranmaya devam edersen sürekli insanlar sana bişiler söylicek zaten sadece bu sefer bana denk geldin.
Atomu parçala felan de demiyoruz oysaki zor bir şey istemiyoruznümune gibi davranmaya devam edersen sürekli insanlar sana bişiler söylicek zaten sadece bu sefer bana denk geldin.
Allah yardımcın olsunYa birader beni nerden buldun sen ya Allah nimet aşkına tamam ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir cahil daha geldi buyur
7800X3D, B650M-R'de çalışmaz diyen adamdan anakart diskursu dinliyoruz.
Konuş deli.
denk gelirsem lisedeki seni örnek alırım canını sıkma senBenden de sana tavsiye üzerine vazife olmayan şeylere maydonoz olma.
Bir gün sende bana değil de ite köpeğe denk gelirsin, yazık olur.
Hocam sadece kendi telefonumu hard reset sıfırlayacagim, bu olaylar hiç yaşanmamış gibi hayata devam edeceğimNe yaptın telefona? Konuyu okumadım. Sade sonucu merak ettim.