aliaarslann01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 207
Arkadaşlar, utorrent indirmeye çalışıyorum windows defender sürekli engel koyuyor, kapatmama rağmen yine de indirmeye izin vermiyor sorunu nasıl çözebilirim?
Utorrent kullanma zaten, qbittorrent indir.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar, utorrent indirmeye çalışıyorum windows defender sürekli engel koyuyor, kapatmama rağmen yine de indirmeye izin vermiyor sorunu nasıl çözebilirim?
yine de indir seçeneği çıkmıyor, yoksa ona basar devam ederdim zaten. attığım ekran görüntüsü virüs ve tehdit koruması ekranına girmeye çalışırken karşıma çıkıyor zatenvirüs algılandı diyince yinede indir diyebiliyorsun ve windows defender tamamen kapanmıyor programsız pc yeniden açılana kadar kapatabilirsin sadece onuda windows güvenliğinden virüs ve tehtit koruması, ayarları yönet de oradaki gerçek zamanlı korumayı kapat
Arkadaşım, attığım ekran görüntüsü zaten o menüye girmeye çalıştığımda çıkıyor.Utorrent kullanma zaten, qbittorrent indir.
Windows defender virus & threat protection settings den ayar yapabilirsin, kapattım derken tamamen mi kapattın defenderı?
onu indirmeye çalışırken de virüs algılandı hatası aldım.Utorrent kullanma zaten, qbittorrent indir.
Windows defender virus & threat protection settings den ayar yapabilirsin, kapattım derken tamamen mi kapattın defenderı?
İnmiyor, aynı hatayı veriyor.utorrent yerine qbittorent indir sorun çözülür
Denedim, opera, mozilla hiç birinden olmuyor.Başka tarayıcı kullan, chrome dan dolayı olabilir