Virüs sorunu nasıl çözebilirim

G.P.U

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,703
Şimdi annnemin elinde 4 yıl önce alınmış sözde tr nin guru olacak ama ****** alan kaan marka telefon var bu telefona 2 yıl önce virüs bulaştı
Telefonu yeni yazılım atak dedik biosa girdik ne görelim her şey çince zar zor çıktık biostan
Hayır bırak yazılım atmayı sıfırlayamıyoruz bile
Lütfen ayarlardan fabrika ayarlarına dön demeyin aklı başında herkes bunun işe yaramayacağını
Bilir bu sefer dedim yeni anakart alıp takayım anakrt satılmıyor lütfen bilen biri varsa bu virüs sorunu nasıl çözeğimi söylesin bunu başarabilirsem bunu sağlayanlara çok minnettar olacam 😊

Şimdi annnemin elinde 4 yıl önce alınmış sözde tr nin guru olacak ama ****** alan kaan marka telefon var bu telefona 2 yıl önce virüs bulaştı
Telefonu yeni yazılım atak dedik biosa girdik ne görelim her şey çince zar zor çıktık biostan
Lütfen ayarlardan fabrika ayarlarına dön demeyin aklı başında herkes bunun işe yaramayacağını
Bilir bu sefer dedim yeni anakart alıp takayım anakrt satılmıyor lütfen bilen biri varsa bu virüs sorunu nasıl çözeğimi söylesin bunu başarabilirsem bunu sağlayanlara çok minnettar olacam 😊
virüs konusunu görünce koca yürekli adamada bak corona virüsü tek başına çözmeye uğraşıyor diyecektim 😂

knka telefonculara felan sorsaydın bir durumu

COMODO'nun mobil telefonlar için geliştirdiği antivirüsünü cihazınıza kurunuz, ve tam tarama yapınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,061
Üyeler
187,285
Son üye
Mehmet Çelebioglu
Geri