bendede varda lisans keyi giriyom başarılı diyor ama altta ine deneme sürümünü kalan gözüküyorBen kaspersky kullanıyorum. Mümkünse lisanslı alırsan büyük ölçüde kendini rahat hissedersin. Bu konularda korumasından memnunum.
Bu tür programlarda 30 gün deneme oluyor genelde. Onun yardımıyla taratabilirsinizlisanslı almadan taratsam şimdi yarar mı?
İndirdiğin zımbırtıya tıklayıp açmadıysan problem yokmalwarebytes ile tarıyorum şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyi açmadıysam
açmadım windows tarafından engellendi gibi bir şey dedi ama yüklenip yüklenmediğini nerden anlarım?Bu tür programlarda 30 gün deneme oluyor genelde. Onun yardımıyla taratabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirdiğin zımbırtıya tıklayıp açmadıysan problem yok
deneme sürümü olması lazım.lisanslı almadan taratsam şimdi yarar mı?
Hocam engellenmiş zaten. Bir şey olduğunu düşünmüyorum ki benzer durumu çok yaşadım. Sıkıntı yok :d Windows 10 varsa Windows Defender ile tarayabilirsiniz. Ben 5 yıldır virüs programı kullanmıyorum. 1 kere virüs bulaştı onda da format attım sıkıntı bitti.açmadım windows tarafından engellendi gibi bir şey dedi ama yüklenip yüklenmediğini nerden anlarım?
tamamdır saolHocam engellenmiş zaten. Bir şey olduğunu düşünmüyorum ki benzer durumu çok yaşadım. Sıkıntı yok :d Windows 10 varsa Windows Defender ile tarayabilirsiniz. Ben 5 yıldır virüs programı kullanmıyorum. 1 kere virüs bulaştı onda da format attım sıkıntı bitti.
Rica ederimtamamdır saol