Virüsler Nasıl Ortaya Çıktı ? Nasıl Kurtulabiliriz ?

Reaksiyon skoru
104
Biliyorsunuz ki günümüzde crack programlar arttı ve %90 virüs içeriyor bu virüsler nasıl ortaya çıktı ilk virüs neydi antivirüs programları nasıl bir virüs yüzüne yayınlandı ? Bu virüsleri nasıl yok edebiliriz ?

İlk virüsü iki Hintli kardeş çıkarmış. Disketli bilgisayarlar zamanında, bilgisayar açılışında onların ismi görünüyormuş. Belki kendi bilgisayarları için yapmışlardır ama her yere bulaşmış. Onun önlemini alabilmek, zamanın uzmanlarını en az iki yıl uğraştırmış. Sonrasında, her seferinde yeniden böyle saçmalıklarla uğraşıp zaman harcamak yerine, böyle şeyleri kendisi temizleyen programlara ihtiyaç duyulmuş.

Çözümü de çok basit. Crack kullanmayacaksınız. Programları veya oyunları cracklemek için de virüslere ihtiyaç var. Kim uğraşacak iki sene bir oyunu crackleyebilmek için.

İlk virüsü iki Hintli kardeş çıkarmış. Disketli bilgisayarlar zamanında, bilgisayar açılışında onların ismi görünüyormuş. Belki kendi bilgisayarları için yapmışlardır ama her yere bulaşmış. Onun önlemini alabilmek, zamanın uzmanlarını en az iki yıl uğraştırmış. Sonrasında, her seferinde yeniden böyle saçmalıklarla uğraşıp zaman harcamak yerine, böyle şeyleri kendisi temizleyen programlara ihtiyaç duyulmuş.

Çözümü de çok basit. Crack kullanmayacaksınız. Programları veya oyunları cracklemek için de virüslere ihtiyaç var. Kim uğraşacak iki sene bir oyunu crackleyebilmek içinHikaye için yazmıştım içindeki merakı giderdiniz teşekkürle

Her gün yeni tarz saldırı yöntemleri geliştiriliyor.
Bazıları 1 saat pubg oynamazsanız resimlerinizi şifreliyor.
:)

Can sıkıntısı ya da canını sıkan bir olay zinciri.
O nedenle hep log tutulur.
En son ne kuruldu, hata verdi mi, tetiklendi mi, şifreli haberleşme yaptı mı, uyudu mu?

Genelde masum görünüme vazgeçilmez oyun ve multimedya ile ulaşırlar.
Bu iş ortamında PDF ve Excel hatta makroları kapsar.

Bazen ufak bir eklenti bile veri hırsızlığı yapabilir.

En iyisi risk almamak.

Bir gün olacak, ben de bir virüs yapacağım ama şimdiden kendimi ele vermek istemiyorum. Hedefim Blockchain hesaplarınız olacak.😈

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,135
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri