Neler Yeni

VirusTotal Sonuçları Doğru Mudur?

hidoben45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hidayet Çiftçi
Merhaba, Roblox için executor arayışındayken xeno'yu buldum.Kullanıyordumda 1-2 haftadır geçen güncelleme getirmişler. v1.1.5 diye tarattım virus totalde dosyaları ikisinde şöyle yanıtlar çıktı.Dosya güvenli midir trojanli mi?

Pukay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Çelik
Merhaba, Roblox için executor arayışındayken xeno'yu buldum.Kullanıyordumda 1-2 haftadır geçen güncelleme getirmişler. v1.1.5 diye tarattım virus totalde dosyaları ikisinde şöyle yanıtlar çıktı.Dosya güvenli midir trojanli mi?

Hocam roblox hilesi hakkında deneyimliyim hile dosyalara dışardan erişim sağlıyor her türlü trojan olarak görünecek ben kendin yazdın injector onda bile verdi ama dışardan almayın dışardan aldığımda virüs vardı gerçekten mümkünse çok kullanılanlar dan seçin hala varmı bilmiyorum ama krnl temizdi bende ama hile işi yani güvence yok

hidoben45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hidayet Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam roblox hilesi hakkında deneyimliyim hile dosyalara dışardan erişim sağlıyor her türlü trojan olarak görünecek ben kendin yazdın injector onda bile verdi ama dışardan almayın dışardan aldığımda virüs vardı gerçekten mümkünse çok kullanılanlar dan seçin hala varmı bilmiyorum ama krnl temizdi bende ama hile işi yani güvence yok
Hocam peki krnlyi nereden indiricem

Pukay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Çelik
Hocam peki krnlyi nereden indiricem
Hocam kendi sitesi vardı ama hala nasıl bilmiyorum ben bırakalı 1.5 yıl oldu redditten bakarsanız daha iyi olabilir daha detaylı anlatımlar var mümkünse açık kaynak kodlu varsa onu tercih edin

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
An10im1i
İzole ortamda yapın.
Sertifikasız veya sahte sertifikalı uygulama ve dosyalar her zaman şüphelidir.
Sistemi kullanıp kendine sanal bir ortam hazırlıyor. Bunu yaparken kök izinleri koparıp yapamayacağı şey yoktur. Örneğin kopyala yapıştır yaptığınız keyler.

Aslında herkesin unuttuğu ama uzmanların uyardığı noktalar var. VT tek başına size ipucu vermez.
Sıkıştırılmış, şifreli, kripto iletişim kuran, js ile diğer dilleri karışık kullanan birçok kötü niyetli yazılım var. Ve bunların parçaları bütünüyle işaretli değil.
Yani 0 VT raporu temiz anlamına gelmiyor.
Paket açılınca ortaya çıkan kod ve haberleşme pek iyi niyetli olmayabilir.
Uzmanlar boşuna birçok araç ve gereç kullanmıyordur değil mi?

En iyisi riskleri düşürün.

Top Bottom