Yapılmıyor. Kaçak alacaksan Xiaomi, Pixel al. Kayıtsız telefon alınmaz.Kaçak kaydı yapılabiliyor mu hocam bir şekilde
Ordan sıkıntıya düşüyorum hocam ya. Yoksa direkt vivo alır geçerdim ama bütçem maks 25-30 arası. Yd fiyatlari bu civar 2 telefonundaYapılmıyor. Kaçak alacaksan Xiaomi, Pixel al. Kayıtsız telefon alınmaz.
Dostum o bütçede alacağın YD cihazların S24 FE ve POCO F7 ile arasında çok fark olmaz. Bence bu iki cihazı da değerlendir.Ordan sıkıntıya düşüyorum hocam ya. Yoksa direkt vivo alır geçerdim ama bütçem maks 25-30 arası. Yd fiyatlari bu civar 2 telefonunda
İyi ancak hem YD hem pahalı. Kamera performansını S24 FE ile oyun performansını da Poco'la yakalarsın. Elinde TR garantili cihaz olur. Mi 14 Ultra YD fiyatı bence yüksek. Ayrıca tanıdık telefoncu yoksa sıkıntı yaşama riskin de var.Hocam 14 ultra s24fe den daha iyi değil mi
S24fe kamera olarak yakalayabiliyor mu hocam 14 ultrayı perfonmans olarak 700k puan falan varİyi ancak hem YD hem pahalı. Kamera performansını S24 FE ile oyun performansını da Poco'la yakalarsın. Elinde TR garantili cihaz olur. Mi 14 Ultra YD fiyatı bence yüksek. Ayrıca tanıdık telefoncu yoksa sıkıntı yaşama riskin de var.
O zor olur hocam ya. her sene 4 ay acikta kalmakEsas kullanım amacı kamera demişsin vivo al geç. Her sene 4+4 ay açık zaten kalan 4 ay ise ucuz bir telefon kullanırsın yurtiçi.
Açıkta kalmıyorsun ki işte bir tane cep telefonu yapıyorsun ucuz 2 tel geziyorsun. Zaten sen bunu kamera amaçlı kullanacağını söylüyorsun. S24fe ile alakası yok vivonun kamera olarak.S24fe kamera olarak yakalayabiliyor mu hocam 14 ultrayı perfonmans olarak 700k puan falan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O zor olur hocam ya. her sene 4 ay acikta kalmak
Çift telefon zor olur işte hocam. Birde yarın bir gün 4+4 ü kaldırırsa hepten kötü olur. Bilemiyorum ya duruma göre bakıcaz sonucaAçıkta kalmıyorsun ki işte bir tane cep telefonu yapıyorsun ucuz 2 tel geziyorsun. Zaten sen bunu kamera amaçlı kullanacağını söylüyorsun. S24fe ile alakası yok vivonun kamera olarak.