Vodafone 1000dk 250sms 20gb (faturalı ) 132TL

Türkcell’de kampanya var mı bulunduğum yerde Vadofone hiç çekmemeye başladı Türkcell sadece iyi çekiyor

Vodafonedayım zaten umarım türk Telekom benzer bir kampanya yapar

Kimlik bilgilerinize şuan ulaşamıyoruz diyor, bu durumu yaşayan var mı

telekomdan çok memnun değilim ama idare ediyor şimdi vodafoneye geçsem çok daha beteriyle mi karşılaşırım. izmirde olanlar yazabilir mi?

Taahüdümün bitmesine 49 gün vardı. Sanırım Turkcell son 1 ay cayma bedeli çıkarmıyordu. Kurye randevu tarihini maks. 15 gün sonraya verebildim. Cayma bedeli yine çıkacak ama az çıkacak sanırım. Bu arada başka forumlardan referans konularına bakın referans kullanarak yaparsanız 58 gb ek internet veriyor.

Aynı paketi kullanıyorum, aylık 80 liraya Vodafone premium olunca 100 liralık fatura indirimi ve aylık toplam 10 GB daha hediye veriyor. Yani paket (30 Gb İnternet +1000dk+250 SMS) 112 lira olmuş oluyor. Ayrıca 26 yaş altına da bir çok kampanya var, her ay migros dan 100, tıkla gelsinden 150, otobüs bileti den 200, fatura ödemelerin de extra yüzde 10, VS gibi bir çok Cash back veriyor bence kesin geçilmesi gerek. Ayrıca Vodafone pay kartınız varsa da harcamanızın yüzde 10 nunu toplam 3500 liraya kadar iade ediyor

Geçtim buna 100 kusur hediye internetim var ama hiz çok kötü. İdare edicez.

Turkcell faturasız kullanıyordum. Buna geçince ekstra para ödermiyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,979
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri