Vodafone 1000dk 250sms 20gb (faturalı ) 132TL

Turktelekom veya Turkcell varmı kampanya acil değiştirmem lazım hattı

Arkadaşlar bu tarifeye Cuma günü geçtim 2 gün sonra mesaj gelecek sim kartını o zaman takıp kullanmaya başalrsın dediler bayiden. Hala mesaj gelmedi ne yapayım?

Arkadaşlar bu tarifeye Cuma günü geçtim 2 gün sonra mesaj gelecek sim kartını o zaman takıp kullanmaya başalrsın dediler bayiden. Hala mesaj gelmedi ne yapayım?
Mesaj sana gelene kadar eski hattını kullanacaksın, o saate 5dk kala eski hattın kapanacak ve o zaman yeni hattı takacaksın...

Vodafone düşünenler için aklınızda sorular olabilir, biraz yardımcı olmak amacıyla şunları yazayım:

Çekme sorunu ben yaşamadım şuana kadar ama interneti gerçekten yavaş, yine de idare eder.
Müşteri hizmetleri ise tam anlamıyla bir felaket, tobi denen bir papağan robot var, hiç bir yardımı dokunmuyor, canlı bir insan düşürene kadar canınız çıkıyor diyebilirim :)

hayatımda gördüğüm en rezil kurye ile çalışıyor adamlar, randevu seçiyorum kendi kafasına göre 4 gün ileri falan çekiyor, bayiden sim kartı zorla vermiyorlar kampanyalısı farklıymış gibi dalga geçiyorlar, eğer tarifem bitmiş olsaydı bu dümenden olan firmanın kargo çalışanı h**** bey ile pek iyi bir sohbetimiz olmayacaktı.

Vodafon çekmiyor diyorlar yoksa geçiş yapım mi
Benim eski hattım Vodafone idi. Şehir dışında Turkcell kadar iyi çekmez ama şehir içinde Turkcell den daha iyi. Ben turkcele geçtiğime pişman oldum bina içine girince şehir içinde hiç çekmiyor. vodafone şehir içinde on basar turkcelle

Benim eski hattım Vodafone idi. Şehir dışında Turkcell kadar iyi çekmez ama şehir içinde Turkcell den daha iyi. Ben turkcele geçtiğime pişman oldum bina içine girince şehir içinde hiç çekmiyor. vodafone şehir içinde on basar turkcelle
İşimiz gereği köyluk ya da dağlık yerlere gidiyoruz Turkcell çok iyi çekiyor eskiden turkcelliydim pahalı diye türk telekoma geçmiştim şimdi bir kampanya olsa geri turkcelle geçerim

Vodafone düşünenler için aklınızda sorular olabilir, biraz yardımcı olmak amacıyla şunları yazayım:

Çekme sorunu ben yaşamadım şuana kadar ama interneti gerçekten yavaş, yine de idare eder.
Müşteri hizmetleri ise tam anlamıyla bir felaket, tobi denen bir papağan robot var, hiç bir yardımı dokunmuyor, canlı bir insan düşürene kadar canınız çıkıyor diyebilirim :)
internet ne kadar yavaş ne kadar idare eder youtubeden 1080p video izlerken kasıyor mu? telekom idare eder gibi ama bazen takılıyor. sıkıntı hızda da değil bazen direk internete girmiyor.

Türk telekomdayım taahhütüm 2 ay sonra bitiyor, o zamana kadar gelir mi böyle kampanya

internet ne kadar yavaş ne kadar idare eder youtubeden 1080p video izlerken kasıyor mu? telekom idare eder gibi ama bazen takılıyor. sıkıntı hızda da değil bazen direk internete girmiyor.
Mobilde indirme : 27 mbits
bindirme: 10 mbits
hızlarını gördüm, tabi bu baz istasyonuna yakınlığa göre değişiyor, telefondan video felan izlemem ben ama onlar için bu hızlar yeterlidir diye düşünüyorum.

Turkcell den geçtim internet hızı vasat turkcell in yanına yaklaşamaz malesef parasına göre hizmet yapacak bir şey yok.

Mobilde indirme : 27 mbits
bindirme: 10 mbits
hızlarını gördüm, tabi bu baz istasyonuna yakınlığa göre değişiyor, telefondan video felan izlemem ben ama onlar için bu hızlar yeterlidir diye düşünüyorum.
1000060990.webp

bende hız bu şekilde çıktı ama bazen müzik dinlerken bile takıldığı oluyor. vodafoneye geçtiğimde güncellerim burayı

Geri