Vodafone 1000dk 250sms 20gb (faturalı ) 132TL

Dediğim gibi baz istasyonuna yakınlığa göre değişir durum ama bende takılma daha hissetmedim, arada tv filan izlerim ve takılma donma yaşamadım. Henüz geçeli çok olmadığı için daha interneti çok test edemedim, genelde wifi kullanıyorum.

Beyler, bayanlar gizli kazık tuzaklarına hazır mısınız? :)

Vodafone bu uygun fiyatlı tarifede aşım ücretleri şu şekilde belirlemiş, DİKKAT:

aşım internet.webp

konuşma aşım.webp

sms aşım.webp

Konunun açıldığı gün gittim bu pakete geçmeye. E devletten falan onay verdirdi sim kartı verdi. 2-3 gün sonra mesaj geleceği ve sim kartımı o zaman takmam gerektiği söylendi. Bugün tam 1 hafta oldu. Gittim ne oldu mesaj gelmedi hala dedim numaramı aldılar işlemin iptal edildiği söylendi. Nedeni de yazmamışlar sisteme. Birde geldiler başka paketleri gösteriyorlar bana 177TL civarına 3GB internet şaka gibi. İstemedim ve şuan kullandığım başka bir firmadan devam ediyorum.

Henüz Vodafone'a bile geçerken nedeni olmadan sorun yaşıyorsam geçtiğimde kim bilir nelerle karşılaşacaktım...

ben pes ettim birader, adamlar 1 haftadır ısrarla sim kartı getirmiyorlar, tt olan hattım bittiği için de daha da beklersem eğer herhalde konuşma işini dumanla yapacağız gibi, o yüzden turk telekom neyse kazık olsa da devam ediyorum.

ben pes ettim birader, adamlar 1 haftadır ısrarla sim kartı getirmiyorlar, tt olan hattım bittiği için de daha da beklersem eğer herhalde konuşma işini dumanla yapacağız gibi, o yüzden turk telekom neyse kazık olsa da devam ediyorum.
ben bayiden teslim aldim herhangi bir ek ucret cikmadi. siz baktiniz mi cevrenizde bayi varmi?

ben bayiden teslim aldim herhangi bir ek ucret cikmadi. siz baktiniz mi cevrenizde bayi varmi?
hocam ozellikle bayide yok diye israrla kargoyla gonderelim dediler, bende kabul etmek zorunda kaldim
ama kurye arkadaslar getirmemekte ısrarcılar, sikayetvar da falan full dolu bunlar 1-2 haftada sim kart getiremiyorlarmis.

hocam ozellikle bayide yok diye israrla kargoyla gonderelim dediler, bende kabul etmek zorunda kaldim
ama kurye arkadaslar getirmemekte ısrarcılar, sikayetvar da falan full dolu bunlar 1-2 haftada sim kart getiremiyorlarmis.
hocam cok ilginc gercekten. resmen siz bu tarifeye gec(e)meyin diye ugrasmislar. bayide olmamasi nasil mumkun olabilir ki

Konunun açıldığı gün gittim bu pakete geçmeye. E devletten falan onay verdirdi sim kartı verdi. 2-3 gün sonra mesaj geleceği ve sim kartımı o zaman takmam gerektiği söylendi. Bugün tam 1 hafta oldu. Gittim ne oldu mesaj gelmedi hala dedim numaramı aldılar işlemin iptal edildiği söylendi. Nedeni de yazmamışlar sisteme. Birde geldiler başka paketleri gösteriyorlar bana 177TL civarına 3GB internet şaka gibi. İstemedim ve şuan kullandığım başka bir firmadan devam ediyorum.

Henüz Vodafone'a bile geçerken nedeni olmadan sorun yaşıyorsam geçtiğimde kim bilir nelerle karşılaşacaktım...
bayiye gidip mi yaptınız bunu hocam ben kurye ile hattı çağırdım sonra tarihini erteledim daha taahhütüm var diye. umarım bende sıkıntı çıkmaz. kurye geldiğinde imzalatacağı yerde tarife detayları olmazsa imzalamadan geri gönderirim zaten

ben geçtim memnunum şuan bu vodafone premium ile paket fiyatını daha da düşürebiliyor muyuz

Mobilde indirme : 27 mbits
bindirme: 10 mbits
hızlarını gördüm, tabi bu baz istasyonuna yakınlığa göre değişiyor, telefondan video felan izlemem ben ama onlar için bu hızlar yeterlidir diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
bende hız bu şekilde çıktı ama bazen müzik dinlerken bile takıldığı oluyor. vodafoneye geçtiğimde güncellerim burayı
vodafonedeki hız bu şekilde
ikisi de açık alanda yaptığım testler vodafone daha yavaş olsa da benim için 70 mbitin yetmeyeceği bir senaryo yok zaten çok az kota oluyor
1000063818.webp

Geri