Vodafone cayma bedeli

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Reaksiyon skoru
42,170
Selamlar. Vodafone isimli operatörden internet sahibiyim. 24 ay tahhaaüt var ve ben bunun 5 ayını doldurdum. Fakat hizmetden memnun değilim. Operatör değişmek istiyorum ama deli gibi cayma bedeli var tahminimce. Bazı yerlerde tüketici haklarına başvurunca cayma bedelinin ortadan kalktığı falan söyleniyordu. Bilgisi olan veya daha önce bu durumla karşılaşmış olan ve çözüme ulaşan varsa beni bilgilendirebilir mi?

Selamlar. Vodafone isimli operatörden internet sahibiyim. 24 ay tahhaaüt var ve ben bunun 5 ayını doldurdum. Fakat hizmetden memnun değilim. Operatör değişmek istiyorum ama deli gibi cayma bedeli var tahminimce. Bazı yerlerde tüketici haklarına başvurunca cayma bedelinin ortadan kalktığı falan söyleniyordu. Bilgisi olan veya daha önce bu durumla karşılaşmış olan ve çözüme ulaşan varsa beni bilgilendirebilir mi?
Sana tavsiyem biraz bekle. 2 hafta içinde bir konu açtım şimdi link bırakırım iptal etmeye çalışacağım 24 ay taahhütlü Redbox'ı. 2 hafta sonunda hangi yolu izlemen gerektiğini öğrenirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim tahhütün bitmesine 11 ay kaldı günler bile geçmiyor ya. Gittim sordum dedim cayma bedelini ödeyelim kaç lira yapar. Çok para yapar dediler 4 haneli bir şey yapıyor muhtemelen. Kurtulduğum an vodafone'dan direkt milleni 35 mbps .

Benim bildiğim o sözleşmede yazıyor cayma ile ilgili başka internete geçersen kaç ay kaldıysa kullanmasanda o kalan parayı ödüyorsun benim bildiğim bu yanlışsa düzeltirler

Allah sabır versin, çıkabilirsin umarım.
Valla 78tl ye 12mbps alıyorum aşırı sinir oluyorum. Upload desen zaten 1 e bile gelmiyor. Vodafone, Türk Telekom tarzı yerlerden ev interneti almak pişmanlıktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim bildiğim o sözleşmede yazıyor başka internete geçersen kaç ay kaldıysa kullanmasanda o kalanları ödüyorsun benim bildiğim bu yanlışsa düzeltirler
Onu zaten biliyorum. Bazı yerlerde tüketici mahkemesi ile o cayma bedelinin ortadan kalkacağı söyleniyordu.

bende turkcelin 100mbqs fiber altyapısı var vodofone turkcelin altyapısını kullanıyor bizim binada şu anda 16mbqs internete 100tl para veriyorum vodofone geçmeyi düşünüyordum tahattüt bitince hata mı ederim? @epica59

bende turkcelin 100mbqs fiber altyapısı var vodofone turkcelin altyapısını kullanıyor bizim binada şu anda 16mbqs internete 100tl para veriyorum vodofone geçmeyi düşünüyordum tahattüt bitince hata mı ederim? @epica59
Vodafone aşırı pahalı. O 100mbps ye 200-300tl falan ister bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,915
Üyeler
188,012
Son üye
Salih01
Geri