Vodafone hat taşıma kurye teslim

Fthckl

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaşlar internet üzerinden turk telekomdan vodafone geçiş yaptım hattım cumartesi kurye tarafından teslim edilecek lakin hat babamın üstüne ve ben uzak bir şehirde üniversite okuyorum kurye bana teslim eder mi teslim edeceği zaman görüntülü arasam babamı teslim eder mi

Merhaba arkadaşlar internet üzerinden turk telekomdan vodafone geçiş yaptım hattım cumartesi kurye tarafından teslim edilecek lakin hat babamın üstüne ve ben uzak bir şehirde üniversite okuyorum kurye bana teslim eder mi teslim edeceği zaman görüntülü arasam babamı teslim eder mi
kimliği okutması gerekiyorsa teslim edemez

Bu durumun aynsıını benim arkadaşım yaşadı kabul etmediler maalesef oda gidip kendi üstüne aldı hattı

E devlet onayı yapılırsa kurye ek bir bilgi sormaz hattı verip gider, onay vermezseniz hat sahibi orada olmadan hattı teslim edemezler çünkü kuryeden o doğrulamayı yüz yüze yapmasını isterler. Kısacası numara taşımaya babanızın e devletinden onay verin.

Son düzenleme:
Hattı alacak yasal sahibi orada bulunmalı ve kimliği ile e-devleti yanında açık olmalı. Ben öyle teslim aldım anca. Ayrıca sesli video kaydı alıyor. Yazanları tekrar et diye videonu çekiyor tabletten.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
yani e devletten onaylasam sıkıntı çıkar mı? teslim eder mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E devlet onayı yapılırsa kurye ek bir bilgi sormaz hattı verip gider, onay vermezseniz hat sahibi orada olmadan hattı teslim edemezler çünkü kuryeden o doğrulamayı yüz yüze yapmasını isterler. Kısacası numara taşımaya babanızın e devletinden onay verin.
tamamdır hocam inş sıkıntı çıkmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,286
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri