Yardım Vodafone Kullananlar Gelsin

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
telefona hat alıcam
1603806436722.png
bu paketi almayı düşünüyorum sınırsız twitch çok iyi geliyor yalnız arkadaş vodafone red20 mi ne öyle bi paket almış diyoki 18 yaşında değilsen alamıyorsun birinin adına açtırırsan falan belki doyr doğrumu bu paketi nasıl alabilirim birde vodafone iyi midir? çekiyormu ilk ay verilen 20gb bidaki aya aktarılıyormu

1-bildiğim kadarıyla bir dahaki aya aktarmayacak
2-kanka niye öyle diyo bilmiyorum
3-valla vadafone bende kullanıyorum bence gayet iyi

telefona hat alıcam Alıntıyı görüntüle bu paketi almayı düşünüyorum sınırsız twitch çok iyi geliyor yalnız arkadaş vodafone red20 mi ne öyle bi paket almış diyoki 18 yaşında değilsen alamıyorsun birinin adına açtırırsan falan belki doyr doğrumu bu paketi nasıl alabilirim birde vodafone iyi midir? çekiyormu ilk ay verilen 20gb bidaki aya aktarılıyormu
18 yaş altı kimse kendi üzerine hat alamıyor diye biliyorum.
20gb birdahaki aya aktarılmıyor
Yüksek yerlere çıkmadığınız sürece iyi çekiyor. ama merkezden uzak yerlere gidicekseniz turkcell alın

18 yaş altı kimse kendi üzerine hat alamıyor diye biliyorum.
20gb birdahaki aya aktarılmıyor
Yüksek yerlere çıkmadığınız sürece iyi çekiyor. ama merkezden uzak yerlere gidicekseniz turkcell alın
tokat turhalda yaşıyorum da bilmiyorum her yerde iyi çekermi iyi çekmesi neye bağlı nasıl anlayabilirim

1-bildiğim kadarıyla bir dahaki aya aktarmayacak
2-kanka niye öyle diyo bilmiyorum
3-valla vadafone bende kullanıyorum bence gayet iyi
o ilk ay verilen 20gb'ı hat açıldıktan sonraki 30 gün içerisinde ek paketler kısmından alması lazım yoksa hakkı gider.
18 yaş altı kimse kendi üzerine hat alamaz ancak hattın ismi kampanyalar vb. 18 yaş altı için kayıtlı.
ve vodafone iyidir güvenle alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tokat turhalda yaşıyorum da bilmiyorum her yerde iyi çekermi iyi çekmesi neye bağlı nasıl anlayabilirim
buradan bakabilirsin. ama genelde doğru sonuç vermiyor.
vodafone iyi.

Yakınlarında Vodafone ve Turkcell kullananlardan rica edip speedtest yapmalarını sağlarsan hangisi daha iyi görebilirsin. Ben telefondan speedtest yapınca 160 Mbps hız alıyorum, gerçekten muhteşem bir değer. Merkezde de değilim ama bulunduğumuz yerde saymadım ama yaklaşık 8 site var ve buraya özel baz istasyonları yaptılar. Yani bulunduğunuz yere göre hızlar fark gösterebilir, o yüzden yakınınızda kullanan kişilerden speedtest yaptırırsanız daha doğru bilgiler alırsınız.

Çekse keşke de bende alsam. Tt çekiyor Vodafone çekmiyor bizim orada.

Yakınlarında Vodafone ve Turkcell kullananlardan rica edip speedtest yapmalarını sağlarsan hangisi daha iyi görebilirsin. Ben telefondan speedtest yapınca 160 Mbps hız alıyorum, gerçekten muhteşem bir değer. Merkezde de değilim ama bulunduğumuz yerde saymadım ama yaklaşık 8 site var ve buraya özel baz istasyonları yaptılar. Yani bulunduğunuz yere göre hızlar fark gösterebilir, o yüzden yakınınızda kullanan kişilerden speedtest yaptırırsanız daha doğru bilgiler alırsınız.
Annem in hattı vodafone 35 mbs dowload 13 mbs upload yapıyo upload

Annem in hattı vodafone 35 mbs dowload 13 mbs upload yapıyo upload
Yoğun kullanılan baz istasyonlarında hızlar düşebiliyor. Farklı zamanlarda test et daha yüksek hızlar da alabilir belki. Ancak aldığı değerleri de kötü değil, ping kaç gösteriyor?

Geri