Neler Yeni

Vodafone Pay'de 100 TL Alışverişe 50 TL Geri Ödeme! | Ödendi

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yalnız o zaman 50 TL'lik alışveriş yapmış oluyoruz. Yani 50 TL geri ödeme yapılmaz. Vodafone ürünün gerçek fiyatına değil de karttan çekilen paraya bakıyor. Cepten her türlü 50 TL gidiyor maalesef. En az 150 TL'lik alışveriş yapmak gerekir Hepsiburada'da.
Sonradan farkettim hocam yazıya ekledim bende :(

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,025
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kampanyadan yararlanmak için alışverişi Vodafone Pay Sanal Kart ile mi yapmak gerekiyor?
Yoksa uygulamaya eklediğimiz herhangi bir banka kartı da yeterli midir?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kampanyadan yararlanmak için alışverişi Vodafone Pay Sanal Kart ile mi yapmak gerekiyor?
Yoksa uygulamaya eklediğimiz herhangi bir banka kartı da yeterli midir?
Vodafone Pay Kart'ının aktif olması gerektiği yazıyor. Sanal Kart ile yapmak gerek. 50 TL ödemeyi banka kartına yapmaları biraz saçma geliyor zaten.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,025
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Vodafone Pay Kart'ının aktif olması gerektiği yazıyor. Sanal Kart ile yapmak gerek. 50 TL ödemeyi banka kartına yapmaları biraz saçma geliyor zaten.
Bu durumda yaptıkları geri ödeme hep Vodafone Pay kartımda mı kalacak?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,025
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Evet öyle olması gerek. Ben geri ödemeyi aldıktan sonra gündelik kullandığım Tosla'ya kredi kartı ile ödeme seçeneği ile parayı çekeceğim.
İade edildikten sonra o parayı herhangi bir banka kartına aktarabiliyorsak hiç sorun olmaz ancak aktaramıyorsak kötü olur.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İade edildikten sonra o parayı herhangi bir banka kartına aktarabiliyorsak hiç sorun olmaz ancak aktaramıyorsak kötü olur.
Biraz araştırdım sanırım para çekme sadece Fiziksel Vodafone Pay Kart ile oluyor (ATM'den çekim). Bu şekilde ya parayı benim dediğim yöntemle çekebilirsin (Banka kartlarında bu yöntem var mı bilmiyorum), ya içindeki parayı bekletip internet alışverişinde kullanabilirsin, yada Fiziksel Vodafone Kart alıp ATM'den çekebilirsin. Her türlü mantıklı bir kampanya aslında. Fiziksel Kart alırken verilen paraya değiyor.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Muhammet Kürkçü
Şuana kadar geri iade alan varmı?

Squex

80+ Silver
Evet öyle olması gerek. Ben geri ödemeyi aldıktan sonra gündelik kullandığım Tosla'ya kredi kartı ile ödeme seçeneği ile parayı çekeceğim.
Tosla Vodafone payı kabul etmiyor bende kart uygun değil falan demişti

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tosla Vodafone payı kabul etmiyor bende kart uygun değil falan demişti
Uyarı için sağ ol. Şuan Vodafone kartımda 1 TL olmadığı için Tosla'da deneyemiyorum. Kabul etmese de sorun olmaz zaten. İnternet üzerinden alacağım şeyler vardı. Orada kullanırım.

Top Bottom