Vodafone Pay'de 100 TL Alışverişe 50 TL Geri Ödeme! | Ödendi

Yalnız o zaman 50 TL'lik alışveriş yapmış oluyoruz. Yani 50 TL geri ödeme yapılmaz. Vodafone ürünün gerçek fiyatına değil de karttan çekilen paraya bakıyor. Cepten her türlü 50 TL gidiyor maalesef. En az 150 TL'lik alışveriş yapmak gerekir Hepsiburada'da.
Sonradan farkettim hocam yazıya ekledim bende :(

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Kampanyadan yararlanmak için alışverişi Vodafone Pay Sanal Kart ile mi yapmak gerekiyor?
Yoksa uygulamaya eklediğimiz herhangi bir banka kartı da yeterli midir?

Kampanyadan yararlanmak için alışverişi Vodafone Pay Sanal Kart ile mi yapmak gerekiyor?
Yoksa uygulamaya eklediğimiz herhangi bir banka kartı da yeterli midir?
Vodafone Pay Kart'ının aktif olması gerektiği yazıyor. Sanal Kart ile yapmak gerek. 50 TL ödemeyi banka kartına yapmaları biraz saçma geliyor zaten.

Vodafone Pay Kart'ının aktif olması gerektiği yazıyor. Sanal Kart ile yapmak gerek. 50 TL ödemeyi banka kartına yapmaları biraz saçma geliyor zaten.
Bu durumda yaptıkları geri ödeme hep Vodafone Pay kartımda mı kalacak?

Bu durumda yaptıkları geri ödeme hep Vodafone Pay kartımda mı kalacak?
Evet öyle olması gerek. Ben geri ödemeyi aldıktan sonra gündelik kullandığım Tosla'ya kredi kartı ile ödeme seçeneği ile parayı çekeceğim.

Evet öyle olması gerek. Ben geri ödemeyi aldıktan sonra gündelik kullandığım Tosla'ya kredi kartı ile ödeme seçeneği ile parayı çekeceğim.
İade edildikten sonra o parayı herhangi bir banka kartına aktarabiliyorsak hiç sorun olmaz ancak aktaramıyorsak kötü olur.

İade edildikten sonra o parayı herhangi bir banka kartına aktarabiliyorsak hiç sorun olmaz ancak aktaramıyorsak kötü olur.
Biraz araştırdım sanırım para çekme sadece Fiziksel Vodafone Pay Kart ile oluyor (ATM'den çekim). Bu şekilde ya parayı benim dediğim yöntemle çekebilirsin (Banka kartlarında bu yöntem var mı bilmiyorum), ya içindeki parayı bekletip internet alışverişinde kullanabilirsin, yada Fiziksel Vodafone Kart alıp ATM'den çekebilirsin. Her türlü mantıklı bir kampanya aslında. Fiziksel Kart alırken verilen paraya değiyor.

Şuana kadar geri iade alan varmı?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Tosla Vodafone payı kabul etmiyor bende kart uygun değil falan demişti

Tosla Vodafone payı kabul etmiyor bende kart uygun değil falan demişti
Uyarı için sağ ol. Şuan Vodafone kartımda 1 TL olmadığı için Tosla'da deneyemiyorum. Kabul etmese de sorun olmaz zaten. İnternet üzerinden alacağım şeyler vardı. Orada kullanırım.

Geri