Mithril
80+ Silver
Aga dk yok bende.Arıyorum bekle![]()
Aga dk yok bende.Arıyorum bekle![]()
ben 250tl harcamistim bana 50tl falsn gelmedi hem vodefoneliyim hem de mesaj bana da gelmistiNormalde konusunu açmayacaktım, durum mesajımda 2'den fazla kişiye de SMS'in geldiğini görünce haber vermek istedim.
Vodafone Pay, 100 TL alışverişe 50 TL geri ödeme yapıyor. Bu kişiye özel bir kampanyadır. Önceden Vodafone Pay'a kayıtlı kişiler içindir. Önceden kayıtlılar SMS kutularına göz atsın. Uygulamasında "Kampanyalar" kısmında gözükmüyor. SMS ile bilgilendirilenler içindir.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Vodafone bize kazık attı Olay bu geçmiş olsun.ben 250tl harcamistim bana 50tl falsn gelmedi hem vodefoneliyim hem de mesaj bana da gelmisti
Alışveriş yapılan hesaba mı geliyor kart sahibinin hepsiburada hesabına mı?Hepsiburada 50 TL çek olarak vermiş olabilir kontrol edin bi
Gelse alışveriş yapılan hesaba gelir bence ama kontrol ettiğimde bir şey bulamadım.Alışveriş yapılan hesaba mı geliyor kart sahibinin hepsiburada hesabına mı?
Bende o yüzden sordum zaten hesapta kupon yok sms olarakta kod göndermemişler kurumsal firmadan kazık yemedik demeyiz artıkGelse alışveriş yapılan hesaba gelir bence ama kontrol ettiğimde bir şey bulamadım.
Boşa sallamışım an itibari ile para yattı.An itibariyle bana 50 lira yattı arkadaşlar.
bana simdi geldiVodafone bize kazık attı Olay bu geçmiş olsun.