tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,718
hesaptaki telefon numarasını falan mı değiştek ama 2 tane preumlu hesapmı olur öyle acaba ama çoklu hesap sorun olurmuBen de aynı durumdayım .
hesaptaki telefon numarasını falan mı değiştek ama 2 tane preumlu hesapmı olur öyle acaba ama çoklu hesap sorun olurmuBen de aynı durumdayım .
bilen yok mu bunu acaba?Kodu başka hesapta kullanabiliyor muyum bilen var mı? Ben kendi hesabımda Aralık ayında yıllık almıştım. Ya da Premium'u iade etmek gibi bir seçenek var mı? Yıllık ücretin yarısını bile geri verseler razıyım.
Başka hesaptan kodu girebilirsen olur ama öyle bir seçenek olmadığı için giremezsin. Araştırdım fakat öyle bı imkan bulamadım maalesef.bilen yok mu bunu acaba?
Yani çöpe gidecek buda.Başka hesaptan kodu girebilirsen olur ama öyle bir seçenek olmadığı için giremezsin. Araştırdım fakat öyle bı imkan bulamadım maalesef.
kodu istediğiniz hesaba girebilirisiniz ben yaptım olduYani çöpe gidecek buda.
Ben şimdi kendi hesabımda kullandım kodu aldığım numara arkadaşımın numarası ama sorunsuz verdi üyeliği sıkıntı yok şuan için deneyebilirsin benceYani çöpe gidecek buda.
Öyle kodu 250₺-200₺ falan satayım bende zaten yıllık premium var yapacak başka bişey yokBen şimdi kendi hesabımda kullandım kodu aldığım numara arkadaşımın numarası ama sorunsuz verdi üyeliği sıkıntı yok şuan için deneyebilirsin bence